آرد سیبزمینی در کشورهایی که سیبزمینی زیاد کشت میشود، تولید خوبی دارد و در ایران توسط مجتمع صنایع غذایی گلها تولید می گردد . سیبزمینی نشاسته خیلی زیاد، آب زیاد و پروتئین کمی دارد و در حقیقت جزو غلات نیست و در دسته سبزیهاست اما چون نشاسته بسیار زیادی دارد، میتواند جایگزین غلات شود.آرد سیبزمینی بیشتر برای تهیه کوکوها و البته سوپ استفاده میشود چون قوام خوبی به سوپ میدهد. این آرد برای تهیه نان مناسب نیست و فقط میتوان 5 تا 10 درصد از آن را به آرد گندم اضافه کرد و نان درست کرد اما در ایران چنین نانی گران خواهد بود چراکه آرد کمی از سیبزمینی به دست میآید. همه غلات منبع نشاسته هستند و انرژی اصلی آدمها از نشاسته تامین میشود. غلات و منابع نشاستهای بیشتر برای تامین انرژی استفاده میشود نه به خاطر تامین املاح و ویتامین. جدول ارزش غذایی محصول در هر 1۰۰ گرم انرژی 357 کالری چربی ۰ گرم کلسترول ۰ میلی گرم سدیم 55 میلی گرم پتاسیم - میلی گرم کربوهیدرات 83 گرم پروتئین 7 گرم کلسیم 7 درصد ویتامین آ ۰ درصد ویتامین سی 6 درصد ویتامین ب-6 - درصد ویتامین ب-12 - درصد آهن 8 درصد منیزیم - درصد سایر تصاویر محصول