روغن مایع کانولا (کلزا) نینا

روغن کانولا بعد از روغن زیتون از نظر مقدار اسید اولئیک در بین چربی ها و روغن های نباتی خوراکی در مقام دوم قرار دارد . روغن کانولا مزایای کاربردی روغن کانولا نینا : روغن کانولا بدلیل داشتن ترکیب متوازنی از اسیدهای چرب اشباع ، تک غیر اشباع و چند غیر اشباع ، از مزایای کاربردی خاصی برخوردار است . وجود مقادیر قابل توجهی اسید اولئیک ( تک غیر اشباع ) در روغن کانولا سبب شده است این روغن مقاومت خوبی در فرایندهای حرارتی از جمله سرخ کردن عمقی داشته باشد . به همین دلیل امروزه درفرمولاسیون انواع روغنهای مقاوم مانند روغن سرخ کردنی از روغن کانولا استفاده میگردد . به عبارت دیگر این روغن علاوه بر ارزش تغذیه ای بالائی که بواسطه وجود اسیدهای چرب چند غیر اشباع دارد از مقاومت حرارتی بالائی نیز در حین فرایند پخت برخوردار می باشد . ترکیب اسیدهای چرب و مزایای تغذیه ای روغن کانولا : 1 - اسیدهای چرب اشباع : روغن کانولا در میان تمامی روغنهای خوراکی شناخته شده ( روغنهای سویا ، آفتابگردان ، پالم ، بادام زمینی ، زیتون و روغنهای حیوانی وکره ) دارای کمترین میزان اسیدهای چرب اشباع است . امروزه ثابت شده است مصرف زیاد اسیدهای چرب اشباع برای سلامتی مضر بوده و بدلیل افزایش نسبت کلسترول بد به خوب و نیز افزایش انعقاد پذیری خون ، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی و عوارض ناشی از آنها را تشدید می کند . 2 - اسید آلفا لینولنیک ( امگا – 3 ) و اسید لینولئیک ( امگا – 6 ) : این دو اسید چرب به عنوان اسیدهای چرب ضروری شناخته می شوند . روغن کانولا بیشترین میزان اسید آلفا لینولنیک ( امگا 3 ) را در میان روغنهای گیاهی شناخته شده دارد . بر اساس تحقیقات جدید ، برخی مزایای اسیدهای چرب امگا 3 عبارتند از : کاهش فشار خون ، کلسترول و تری گلیسرید ، بهبود عملکرد قلب و کمک به سلامت آن ، پیشگیری و بهبود ناراحتیهای مفصلی و روماتیسمی ، پیشگیری و بهبود افسردگی و ناراحتیهای روحی – روانی و پیشگیری از ابتلا به سرطان . مصرف حداقل 7/1 گرم اسید آلفا لینولنیک ( امگا 3 ) در روز توصیه شده است . یک قاشق غذاخوری روغن کانولا حاوی حدود 1 گرم اسید لینولنیک بوده و لذا بخش قابل توجهی از مقدار توصیه شده فوق را تامین می کند . از اینرو روغن کانولا بهترین روغن خوراکی برای بیماران قلبی ، افراد مسن ، چاق ، مبتلا به دیابت و کلیه افرادی که از رژیم غذائی خاص پیروی میکنند می باشد . بسته بندی های این محصول بر اساس حجم ظروف آن به صورت کارتن به شرح ذیل می باشد : 1 لیتری : 12 عدد بطری در هر کارتن مشخصات روغن کانولا نینا به شرح زیر می باشد : میزان انرژی در هر قاشق غذا خوری روغن : 126 کیلوکالری اسید های چرب اشباع شده : 6 الی 8 درصد اسید های چرب با یک پیوند غیر اشباع ( اسید اولئیک ) : 56 الی 69 درصد اسید های چرب دارای چند پیوند غیر اشباع ( اسید لینولئیک ) : 25 الی 33 درصد اروسیک اسید : کمتر از 2 درصد کلسترول : 0 سدیم : 0 کربوهیدرات : 0 پروتئین : 0

Description

روغن کانولا بعد از روغن زیتون از نظر مقدار اسید اولئیک در بین چربی ها و روغن های نباتی خوراکی در مقام دوم قرار دارد . روغن کانولا مزایای کاربردی روغن کانولا نینا : روغن کانولا بدلیل داشتن ترکیب متوازنی از اسیدهای چرب اشباع ، تک غیر اشباع و چند غیر اشباع ، از مزایای کاربردی خاصی برخوردار است . وجود مقادیر قابل توجهی اسید اولئیک ( تک غیر اشباع ) در روغن کانولا سبب شده است این روغن مقاومت خوبی در فرایندهای حرارتی از جمله سرخ کردن عمقی داشته باشد . به همین دلیل امروزه درفرمولاسیون انواع روغنهای مقاوم مانند روغن سرخ کردنی از روغن کانولا استفاده میگردد . به عبارت دیگر این روغن علاوه بر ارزش تغذیه ای بالائی که بواسطه وجود اسیدهای چرب چند غیر اشباع دارد از مقاومت حرارتی بالائی نیز در حین فرایند پخت برخوردار می باشد . ترکیب اسیدهای چرب و مزایای تغذیه ای روغن کانولا : 1 - اسیدهای چرب اشباع : روغن کانولا در میان تمامی روغنهای خوراکی شناخته شده ( روغنهای سویا ، آفتابگردان ، پالم ، بادام زمینی ، زیتون و روغنهای حیوانی وکره ) دارای کمترین میزان اسیدهای چرب اشباع است . امروزه ثابت شده است مصرف زیاد اسیدهای چرب اشباع برای سلامتی مضر بوده و بدلیل افزایش نسبت کلسترول بد به خوب و نیز افزایش انعقاد پذیری خون ، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی و عوارض ناشی از آنها را تشدید می کند . 2 - اسید آلفا لینولنیک ( امگا – 3 ) و اسید لینولئیک ( امگا – 6 ) : این دو اسید چرب به عنوان اسیدهای چرب ضروری شناخته می شوند . روغن کانولا بیشترین میزان اسید آلفا لینولنیک ( امگا 3 ) را در میان روغنهای گیاهی شناخته شده دارد . بر اساس تحقیقات جدید ، برخی مزایای اسیدهای چرب امگا 3 عبارتند از : کاهش فشار خون ، کلسترول و تری گلیسرید ، بهبود عملکرد قلب و کمک به سلامت آن ، پیشگیری و بهبود ناراحتیهای مفصلی و روماتیسمی ، پیشگیری و بهبود افسردگی و ناراحتیهای روحی – روانی و پیشگیری از ابتلا به سرطان . مصرف حداقل 7/1 گرم اسید آلفا لینولنیک ( امگا 3 ) در روز توصیه شده است . یک قاشق غذاخوری روغن کانولا حاوی حدود 1 گرم اسید لینولنیک بوده و لذا بخش قابل توجهی از مقدار توصیه شده فوق را تامین می کند . از اینرو روغن کانولا بهترین روغن خوراکی برای بیماران قلبی ، افراد مسن ، چاق ، مبتلا به دیابت و کلیه افرادی که از رژیم غذائی خاص پیروی میکنند می باشد . بسته بندی های این محصول بر اساس حجم ظروف آن به صورت کارتن به شرح ذیل می باشد : 1 لیتری : 12 عدد بطری در هر کارتن مشخصات روغن کانولا نینا به شرح زیر می باشد : میزان انرژی در هر قاشق غذا خوری روغن : 126 کیلوکالری اسید های چرب اشباع شده : 6 الی 8 درصد اسید های چرب با یک پیوند غیر اشباع ( اسید اولئیک ) : 56 الی 69 درصد اسید های چرب دارای چند پیوند غیر اشباع ( اسید لینولئیک ) : 25 الی 33 درصد اروسیک اسید : کمتر از 2 درصد کلسترول : 0 سدیم : 0 کربوهیدرات : 0 پروتئین : 0