ترکیبات(سس کچاپ تند) رب گوجه فرنگی(%20)، شکر، گلوکز مایع، سرکه، نمک، ادویه، پودر فلفل قرمز(%5/1)، سی ام سی (E466) ، نشاسته اصلاح شده (E1422). کاربرد ها یا طریقه مصرف: این سس برای انواع ساندویچ، پیتزا، گوشت سرخ شده و کبابی، مرغ، ماکارونی و سیب زمینی سرخ کرده مناسب است. مدت زمان ماندگاری: 8 ماه وزن خالص: 4%±410 شرایط نگهداری: در یخچال و دور از نور آفتاب نگهداری شود. محدودیت مصرف و ترکیبات حساسیتزا: این محصول به دلیل تندی زیاد، برای کودکان و افرادی که به گوجه فرنگی و فلفل حساسیت دارند مناسب نمی باشد.