لازانیا که یک غذای اصیل ایتالیایی می باشد به نوعی از پاستا با ورقه های پهن گفته می شود که به همراه پنیر، گوشت و انواع سس ها تهیه می شود. کلمه لازانیا در ابتدا نام ظرفی بود که غذایی با ورقه های پاستای پر شده با گوشت و پنیر و گوجه فرنگی در آن تهیه می شد. اما امروزه نام آن غذا، به لازانیا معروف شده است. مشخصات محصول لازانیا سمولینا، آب، بتاکاروتن 6 الی 8 دقیقه اندازه بسته ها 300 گرم(10 و 20 بسته در کارتن) 500 گرم (12 و 20 بسته در کارتن) مناسب برای : گیاهخواران افراد حساس به لاکتوز افراد حساس به خشکبار افراد حساس به سویا افراد حساس به تخم مرغ افراد حساس به ماهی