کفیر نوعی دانه پروبیوتیک طبیعی سرشار از ویتامین های گروه ب، کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین K است که برای اولین بار بیش از 2۰۰۰ سال پیش در کوه های قفقازکشف شد.ساکنین این سرزمین به زندگی سالم و عمر طولانی شهرت داشته و سلامت و طول عمر انان را به استفاده از این دانه های سحرامیز نسبت می دهند. کفیر اصولا درشیر بیشترین فعالیت را دارد و محصول نهایی مایعی بسیار پرخاصیت است که مهمترین خواص آن ایجاد حس سرزندگی، تقویت سیستم ایمنی وگوارش، زیبایی پوست و مو است. ماست ناری از ترکیب با کیفیت ترین شیر،باکتری و مخمر کفیر تولید میشود. مواد تشکیلدهنده شیر پاستوریزه، شیرتغلیظ شده بدون چربی، خامه، استارتر کفیر، استارتر پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدو باکتر) انرژی 183 ماده خشک 16 پروتئین 4 چربی 11.25 مقدار 14۰۰ گرمی دبهای ماندگاری 2۰ روز در دمای 4 تا 8 درجه