تالیاتله یا تالیاتلی (به ایتالیایی: Tagliatelle) نوعی پاستای نواری شکل تخممرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا-رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود 5 میلیمتر دارد. این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است ولی 2 میلیمتر از آن باریکتر است.تالیاتله را میتوان با انواع گوناگونی از سسهای گوشت، سبزیجات و ماهی سرو نمود . مشخصات محصول فرمی سمولینا، آب، بتاکاروتن 10 دقیقه اندازه بسته 500 گرم (10 بسته در کارتن) مزایا با برش نسبتا ضخیم تر خود ، کاملا سس نگه می دارد تهیه شده از مواد تشکیل دهنده با بالاترین کیفیت مناسب برای : گیاهخواران افراد حساس به لاکتوز افراد حساس به خشکبار افراد حساس به سویا افراد حساس به تخم مرغ Shell Fish Free افراد حساس به ماهی