ماکارونی فرمی تالیاتلی

تالیاتله یا تالیاتلی (به ایتالیایی: Tagliatelle) نوعی پاستای نواری شکل تخم‌مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا-رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود 5 میلی‌متر دارد. این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است ولی 2 میلی‌متر از آن باریکتر است.تالیاتله را می‌توان با انواع گوناگونی از سس‌های گوشت، سبزیجات و ماهی سرو نمود . مشخصات محصول فرمی سمولینا، آب، بتاکاروتن 10 دقیقه اندازه بسته 500 گرم (10 بسته در کارتن) مزایا با برش نسبتا ضخیم تر خود ، کاملا سس نگه می دارد تهیه شده از مواد تشکیل دهنده با بالاترین کیفیت مناسب برای : گیاهخواران افراد حساس به لاکتوز افراد حساس به خشکبار افراد حساس به سویا افراد حساس به تخم مرغ Shell Fish Free افراد حساس به ماهی

Description

تالیاتله یا تالیاتلی (به ایتالیایی: Tagliatelle) نوعی پاستای نواری شکل تخم‌مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا-رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود 5 میلی‌متر دارد. این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است ولی 2 میلی‌متر از آن باریکتر است.تالیاتله را می‌توان با انواع گوناگونی از سس‌های گوشت، سبزیجات و ماهی سرو نمود . مشخصات محصول فرمی سمولینا، آب، بتاکاروتن 10 دقیقه اندازه بسته 500 گرم (10 بسته در کارتن) مزایا با برش نسبتا ضخیم تر خود ، کاملا سس نگه می دارد تهیه شده از مواد تشکیل دهنده با بالاترین کیفیت مناسب برای : گیاهخواران افراد حساس به لاکتوز افراد حساس به خشکبار افراد حساس به سویا افراد حساس به تخم مرغ Shell Fish Free افراد حساس به ماهی