پنیر بلوچیز

یک کیلوگرم پنیر بلوچیز از ارزش غذایی معادل 9 تا 1۰ کیلوگرم شیر تازه گاو برخوردار بوده و سرشار از مواد معدنی، فسفر و کلسیم است. همچنین، ‌این پنیر حاوی پنی سیلیوم خوراکی بوده و از این رو، برای دستگاه گوارش مناسب است. بلوچیز نوعی پنیر نرم فرانسوی است که از نظر طعم و بافت مانند پنیر خیکی و کوزه‌ای کشورمان است.‌ این پنیر به دلیل رگه‌های آبی که در آن وجود دارد به پنیر رگه آبی نیز معروف است. رگه‌های آبی در اثر تزریق نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنیسیلیوم راکفورتی ‌ایجاد می‌شود. آنچه بلوچیز را از سایر پنیرها متمایز می‌کند، طعم قوی و بوی تند آن است. در مورد تاریخچه پنیر بلوچیز ‌این باور وجود دارد که به صورت تصادفی کشف شده است. در زمان‌های گذشته، پنیرها را در غارهایی که دما و رطوبتشان به صورت طبیعی کنترل می‌شده، نگهداری می‌کردند.‌ این چنین محیطی، مناسب‌ترین محیط برای تولید بسیاری از انواع کپک‌های بی‌ضرر به شمار می‌رود. درحالی‌که پنیرها برای مدتی طولانی‌تر از همیشه در آنجا مانده و بسیاری فکر می‌کردند که‌ این پنیرها خراب شده‌اند، عده ‌دیگری تصمیم گرفتند تا آن را بچشند و متوجه طعم بی‌نظیر آن شدند. راکفورت یکی از انواع‌ این کپک‌های مفید است که قدمتش به سال 79 میلادی می‌رسد. مواد تشکیل‌دهنده شیر پاستوریزه، کلریدکلسیم، مایه پنیر، استارتر، کپک پنی سیلیوم، نمک طعام انرژی 324 ماده خشک 51 پروتئین 18.5 چربی 24 مقدار 2۰۰ گرم، 25۰ گرمی، قالبی فله ماندگاری 2 ماه در یخچال با وکیوم، 1 هفته در یخچال بدون وکیوم - دمای یخچال 4 تا 8 درجه سانتیگراد

Description

یک کیلوگرم پنیر بلوچیز از ارزش غذایی معادل 9 تا 1۰ کیلوگرم شیر تازه گاو برخوردار بوده و سرشار از مواد معدنی، فسفر و کلسیم است. همچنین، ‌این پنیر حاوی پنی سیلیوم خوراکی بوده و از این رو، برای دستگاه گوارش مناسب است. بلوچیز نوعی پنیر نرم فرانسوی است که از نظر طعم و بافت مانند پنیر خیکی و کوزه‌ای کشورمان است.‌ این پنیر به دلیل رگه‌های آبی که در آن وجود دارد به پنیر رگه آبی نیز معروف است. رگه‌های آبی در اثر تزریق نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنیسیلیوم راکفورتی ‌ایجاد می‌شود. آنچه بلوچیز را از سایر پنیرها متمایز می‌کند، طعم قوی و بوی تند آن است. در مورد تاریخچه پنیر بلوچیز ‌این باور وجود دارد که به صورت تصادفی کشف شده است. در زمان‌های گذشته، پنیرها را در غارهایی که دما و رطوبتشان به صورت طبیعی کنترل می‌شده، نگهداری می‌کردند.‌ این چنین محیطی، مناسب‌ترین محیط برای تولید بسیاری از انواع کپک‌های بی‌ضرر به شمار می‌رود. درحالی‌که پنیرها برای مدتی طولانی‌تر از همیشه در آنجا مانده و بسیاری فکر می‌کردند که‌ این پنیرها خراب شده‌اند، عده ‌دیگری تصمیم گرفتند تا آن را بچشند و متوجه طعم بی‌نظیر آن شدند. راکفورت یکی از انواع‌ این کپک‌های مفید است که قدمتش به سال 79 میلادی می‌رسد. مواد تشکیل‌دهنده شیر پاستوریزه، کلریدکلسیم، مایه پنیر، استارتر، کپک پنی سیلیوم، نمک طعام انرژی 324 ماده خشک 51 پروتئین 18.5 چربی 24 مقدار 2۰۰ گرم، 25۰ گرمی، قالبی فله ماندگاری 2 ماه در یخچال با وکیوم، 1 هفته در یخچال بدون وکیوم - دمای یخچال 4 تا 8 درجه سانتیگراد