پنیر سفید آمل پرچرب

مواد تشکیل‌دهنده انواع پنیر پنیر تازه، پنیر فتا گوسفندی انرژی 282 ماده خشک 43 پروتئین 12 چربی 23 مقدار 2۰، 3۰، 1۰۰، 2۰۰، 4۰۰ گرمی، 4 کیلویی فله‌ای ماندگاری 3 ماه در یخچال 4 تا 8 درجه

Description

مواد تشکیل‌دهنده انواع پنیر پنیر تازه، پنیر فتا گوسفندی انرژی 282 ماده خشک 43 پروتئین 12 چربی 23 مقدار 2۰، 3۰، 1۰۰، 2۰۰، 4۰۰ گرمی، 4 کیلویی فله‌ای ماندگاری 3 ماه در یخچال 4 تا 8 درجه