پنیر لبنه پنیری است که از ترکیب شیر و خامه تهیه میشود ولی نوع استارتر و میزان ماده خشک بافت و طعم متفاوتی ایجاد کرده است.این پنیر در مقایسه با اغلب پنیرهای خامهای چربی و نمک کمتری دارد چربی 2۰٪ بافت پنیر لبنه بسیار نرمتر و شبیه ماست چکیده است. پنیر یکی از اجزای اصلی صبحانه است که در طعمها و شکلهای مختلفی عرضه میشود. یکی از این انواع مختلف، پنیر لبنه است که با داشتن طعمی خوش و مالشپذیری خوب، عطر و طعم ملایم ومطبوعی هم دارد. پنیر لبنه پنیزی است که از ترکیب شیر و خامه تهیه میشود ولی استارتر و میزان ماده خشک، بافت و طعم متفاوتی ایجاد کرده است. این پنیر در مقایسه با اغلب پنیرهای خامهای، چربی و نمک کمتری دارد. بافت پنیر لبنه بسیار نرمتر از پنیر خامهای و شبیه ماست چکیده است. ویژگی خاص پنیر لبنه سبکی آن است که این ویژگی بر خلاف پنیرهای خامهای است. از پنیر لبنه میتوان در صبحانه، عصرانه، تهیه انواع کیک و دسر و همچنین به همراه غذا استفاده کرد. مواد تشکیلدهنده شیر پاستوریزه، خامه، استارتر، نمک، پایدارکننده .E412 انرژی 220 ماده خشک 32 پروتئین 8 چربی 20 مقدار 2۰ گرمی، 3۰ گرمی، 18۰ گرمی، 35۰ گرمی، 75۰ گرمی، 1 کیلویی، فله ماندگاری 2 ماه در یخچال 4 تا 8 درجه