پنیر ورقهای پارمسان از پنیر طبیعی پارمسان تهیه و تولید میشود. پارمسان سرشار از پروتئین، کلسیم و فسفر است. پروتئین موجود در پارمسان از پروتئین گوشت قرمز بالاتر و در عین حال هضم آن بسیار آسانتر است. پنیر ورقهای پارمسان دارای طعمی ملایم و گردویی است که کاربرد فراوانی بعنوان طعم دهنده در انواع غذاها دارد. در این محصول بیش از 3۰ درصد از پنیر طبیعی پارمسان استفاده شده است. مواد تشکیلدهنده پنیر تازه پاستوریزه، پنیر پارمسان، کره پاستوریزه، نمک انرژی 347 ماده خشک 57 پروتئین 12 چربی 27 مقدار 18۰ گرمی ماندگاری 2 ماه در یخچال در دمای 4 تا 8 درجه سانتیگراد