پنیر کبابی کاله سرشار از کلسیم، پروتئین، فسفر و انواع ویتامینهاست که ارزش غذایی آن معادل 15 تا 12 کیلو شیر تازه گاو است. از ویژگیهای منحصربه فرد این پنیر، قابلیت سرخ کردن و کباب کردن آن است. در صورت پخت، این پنیر دارای بوی کباب و طعم ماهی اوزونبرون خواهد بود. لازم به ذکر است که سبزیهای روی پنیر کبابی، نعناع است. پنیر کبابی در دسته پنیرهای نیمهسخت طبیعی است که اولین بار در قبرس و با نام هالومی تولید شد. یکی از مهمترین ویژگیهای این پنیر، قابلیت کبابی شدن آن است. در واقع مهمترین کاربرد این پنیر به صورت سوخاری شده به عنوان پیشغذا و باربیکیو است که در کنار غذای اصلی طعم دلپذیری دارد. فرآیند تولید این پنیر به صورتی است که با وجود چربی پایین (معادل دیگر پنیرهای طبیعی و پنیرهای صبحانه)، در صورت پخت، بافتی چرب و لذیذ پیدا می کند. گفتنی است که پنیر کبابی به دلیل حجم بالای شیر و فرآیند تولید مناسب، از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. مواد تشکیلدهنده شیر پاستوریزه، کلرید کلسیم، استارتر، مایه پنیر، نمک طعام انرژی 342 ماده خشک 58 پروتئین 22 چربی 28 مقدار 45۰ گرمی، قالبی فله ماندگاری 6 ماه در فریزر (دمای 18- درجه سانتیگراد)