یک کیلوگرم پنیر گرگونزولا از ارزش غذایی معادل 12 تا 14 کیلوگرم شیر تازه برخوردار و سرشار از مواد معدنی، فسفر و کلسیم است. همچنین، این پنیر حاوی پنی سیلیوم خوراکی و مفید برای دستگاه گوارش است. این پنیر محصولی است که از پنیرهای طبیعی، با طعمی خاص و متفاوت تولید شده و در گروه پنیرهای نرم قرار میگیرد. گورگونزولا نوعی پنیر کپکی رگه آبی است که در ناحیه گورگونزولای ایتالیا تهیه و تولید میشود. رگههای آبی در اثر تزریق نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنیسیلیوم راکفورتی ایجاد میشود. پنیر گورگونزولا در تهیه انواع سس و دیپ، ساندویچها و غذاهای حاوی تخممرغ و گوشت، به همراه پیتزا، لازانیا و سیبزمینی تنوری، به عنوان چاشنی سبزیها، سالاد و دسر و به همراه میوه، نان جو و نان محلی قابل استفاده است. مواد تشکیلدهنده شیر پاستوریزه 3/5٪ چربی، کلریدکلسیم، مایه پنیر، استارتر ترموفیل، پودر کپک پنی سیلیوم راکفورتی، نمک طعام خوراکی انرژی 352 ماده خشک 57 پروتئین 18.5 چربی 30 مقدار قالبی فله ماندگاری 2 ماه در یخچال (4 تا 8 درجه) با وکیوم - 1 هفته در یخچال (4 تا 8 درجه) بدون وکیوم