پودر نان خامه ای

ارزش غذایی برای یک نان خامه ای متوسط – 35 گرم انرژی= 65 کیلوکالری چربی= 3.1 گرم کربو هیدرات = 7.6 گرم پروتئین = 1.7 گرم برای تهیه نان: تخم مرغ درشت = 3 عدد شیر = 15۰ گرم (3/4 پیمانه) کره = 5۰ گرم آب = 1۰۰ گرم (1/2 پیمانه) برای تهیه خامه: شیر سرد = 15۰ گرم (3/4 پیمانه) آماده سازی نان: 1) فر گازی را در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید. 2) آب، شیر و کره را در یک قابلمه حرارت دهید تا زمانی که کره آب شده و آب جوش آید. به محض جوشیدن آب، پودر نان خامه ای رشد را یکباره داخل آب جوش ریخته و سریع و بدون وقفه با قاشق چوبی هم بزنید تا همه قسمتهای خمیر، حرارت دیده و گلوله شود و از ته قابلمه جدا شود. (زمان پخت در این مرحله 3 تا 5 دقیقه است). سپس آن را در ظرفی بگذارید تا کاملا خنک شود. 3) تخم مرغ ها را یک به یک در خمیر شکسته و با دور تند همزن هم بزنید. هر تخم مرغ را باید موقعی به خمیر اضافه کنید که تخم مرغ قبلی کاملآ به خورد خمیر رفته باشد. نکته : اگر تخم مرغها درشت باشند، خمیر با 3 تخم مرغ حالت لازم را پیدا می کند. اما اگر ریز باشند، یک تخم مرغ دیگر اضافه کنید. برای اضافه کردن تخم مرغ چهارم بهتر است آن را در ظرف کوچکی هم زده و با قاشق کم کم به خمیر اضافه کنید تا خمیر خیلی شل نشود. خمیر نهایی باید نرم و براق بوده و از قاشق به سنگینی پایین بریزد . 4) برای اینکه فشار کمتری به همزن وارد شود بهتر است ابتدا تخم مرغ ها را با چنگال با خمیر مخلوط کنید، سپس از همزن استفاده نمایید. 5) کاغذ روغنی را کف سینی فر قرار دهید. برای ثابت نگهداشتن آن، لبه های سینی را با مقدار کمی روغن چرب نمایید. خمیر را با استفاده از دو قاشق غذاخوری مرطوب به صورت گلوله های کمی بزرگتر از گردو با فاصله داخل سینی قرار دهید. نکته : برای جلوگیری از سوختن نان، با انگشت مرطوب کمی خمیر را فرم دهید تا کناره های باریک و نوک تیز روی گلوله ها باقی نماند. 6) سینی را به مدت 15 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید. سپس دمای فر را به 170 درجه کاهش داده و 15 دقیقه دیگر در این دما پخت نمایید. مدت زمان پخت نان کاملا به تنظیم بودن دمای فر بستگی دارد. زمان نهایی پخت وقتی است که نان ها خوب پف کرده و طلایی شده باشند. در صورتی که لازم بود، مدت پخت را تا رسیدن به این حالت افزایش دهید. فر را خاموش کرده و بدون اینکه در فر را باز کنید، اجازه دهید نان ها 10 دقیقه دیگر در فر خاموش بمانند، تا پف آنها نخوابد. سپس آنها را خارج کرده و صبر کنید تا خنک شوند. نکته : در تمام مدتی که نان ها در فر هستند، از باز کردن درب فر خودداری نمایید، در غیر این صورت پف نان ها می خوابد. آماده سازی خامه: پودر خامه و شیر را با دور تند همزن برقی به مدت 4 دقیقه مخلوط کنید تا خامه کاملا فرم گرفته و سفت شود و و رد پره های همزن روی آن بماند. خامه آماده شده را به مدت 40 تا 50 دقیقه در فریزر قرار دهید. پیشنهاد : در صورت تمایل به داشتن طعم خامه های چرب، می توانید نیمی از خامه آماده شده ی رشد را با همان مقدار خامه ی صبحانه سفت مخلوط نمایید و یا از خامه قنادی آماده استفاده کنید. پر کردن نان ها با خامه : قسمت انتهایی قیف خامه ریزی را بریده و ماسوره را از قسمت بالای قیف داخل آن گذاشته و تا جایی که کاملا کیپ شود، ماسوره را به سمت قسمت برش خورده قیف فشار دهید. خامه را در قیف ریخته و نان ها را از قسمت زیرین با خامه پر نمایید. می توانید از شکلات آب شده یا سس شکلات برای تزئین نان های خامه ای استفاده کنید. نان های خامه ای را 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو شوند.بیشتر شدن این زمان ممکن است باعث خیس خوردن نان و نرم شدن نان خامه ای شود.

Description

ارزش غذایی برای یک نان خامه ای متوسط – 35 گرم انرژی= 65 کیلوکالری چربی= 3.1 گرم کربو هیدرات = 7.6 گرم پروتئین = 1.7 گرم برای تهیه نان: تخم مرغ درشت = 3 عدد شیر = 15۰ گرم (3/4 پیمانه) کره = 5۰ گرم آب = 1۰۰ گرم (1/2 پیمانه) برای تهیه خامه: شیر سرد = 15۰ گرم (3/4 پیمانه) آماده سازی نان: 1) فر گازی را در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید. 2) آب، شیر و کره را در یک قابلمه حرارت دهید تا زمانی که کره آب شده و آب جوش آید. به محض جوشیدن آب، پودر نان خامه ای رشد را یکباره داخل آب جوش ریخته و سریع و بدون وقفه با قاشق چوبی هم بزنید تا همه قسمتهای خمیر، حرارت دیده و گلوله شود و از ته قابلمه جدا شود. (زمان پخت در این مرحله 3 تا 5 دقیقه است). سپس آن را در ظرفی بگذارید تا کاملا خنک شود. 3) تخم مرغ ها را یک به یک در خمیر شکسته و با دور تند همزن هم بزنید. هر تخم مرغ را باید موقعی به خمیر اضافه کنید که تخم مرغ قبلی کاملآ به خورد خمیر رفته باشد. نکته : اگر تخم مرغها درشت باشند، خمیر با 3 تخم مرغ حالت لازم را پیدا می کند. اما اگر ریز باشند، یک تخم مرغ دیگر اضافه کنید. برای اضافه کردن تخم مرغ چهارم بهتر است آن را در ظرف کوچکی هم زده و با قاشق کم کم به خمیر اضافه کنید تا خمیر خیلی شل نشود. خمیر نهایی باید نرم و براق بوده و از قاشق به سنگینی پایین بریزد . 4) برای اینکه فشار کمتری به همزن وارد شود بهتر است ابتدا تخم مرغ ها را با چنگال با خمیر مخلوط کنید، سپس از همزن استفاده نمایید. 5) کاغذ روغنی را کف سینی فر قرار دهید. برای ثابت نگهداشتن آن، لبه های سینی را با مقدار کمی روغن چرب نمایید. خمیر را با استفاده از دو قاشق غذاخوری مرطوب به صورت گلوله های کمی بزرگتر از گردو با فاصله داخل سینی قرار دهید. نکته : برای جلوگیری از سوختن نان، با انگشت مرطوب کمی خمیر را فرم دهید تا کناره های باریک و نوک تیز روی گلوله ها باقی نماند. 6) سینی را به مدت 15 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید. سپس دمای فر را به 170 درجه کاهش داده و 15 دقیقه دیگر در این دما پخت نمایید. مدت زمان پخت نان کاملا به تنظیم بودن دمای فر بستگی دارد. زمان نهایی پخت وقتی است که نان ها خوب پف کرده و طلایی شده باشند. در صورتی که لازم بود، مدت پخت را تا رسیدن به این حالت افزایش دهید. فر را خاموش کرده و بدون اینکه در فر را باز کنید، اجازه دهید نان ها 10 دقیقه دیگر در فر خاموش بمانند، تا پف آنها نخوابد. سپس آنها را خارج کرده و صبر کنید تا خنک شوند. نکته : در تمام مدتی که نان ها در فر هستند، از باز کردن درب فر خودداری نمایید، در غیر این صورت پف نان ها می خوابد. آماده سازی خامه: پودر خامه و شیر را با دور تند همزن برقی به مدت 4 دقیقه مخلوط کنید تا خامه کاملا فرم گرفته و سفت شود و و رد پره های همزن روی آن بماند. خامه آماده شده را به مدت 40 تا 50 دقیقه در فریزر قرار دهید. پیشنهاد : در صورت تمایل به داشتن طعم خامه های چرب، می توانید نیمی از خامه آماده شده ی رشد را با همان مقدار خامه ی صبحانه سفت مخلوط نمایید و یا از خامه قنادی آماده استفاده کنید. پر کردن نان ها با خامه : قسمت انتهایی قیف خامه ریزی را بریده و ماسوره را از قسمت بالای قیف داخل آن گذاشته و تا جایی که کاملا کیپ شود، ماسوره را به سمت قسمت برش خورده قیف فشار دهید. خامه را در قیف ریخته و نان ها را از قسمت زیرین با خامه پر نمایید. می توانید از شکلات آب شده یا سس شکلات برای تزئین نان های خامه ای استفاده کنید. نان های خامه ای را 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو شوند.بیشتر شدن این زمان ممکن است باعث خیس خوردن نان و نرم شدن نان خامه ای شود.