پودر چیز کیک

نوع پودر کیک: پودر کیک گلد تعداد بسته در هر جعبه: 4 عدد محتوای بسته دوم: پودر بیسکوئیت 1۰۰ گرم, پودر خامه 6۰ گرمی, پودر ژله 5۰ گرم وزن: 22۰ گرم تعداد در کارتن: 12 ترکیبات: استابیلایزر (E415), پودر کرم, رنگ مجاز خوراکی (E104 – E110), ژلاتین, شکر, شیرخشک بدون چربی, نمک طعام, وانیلین مجوز | استاندارد: استاندارد ملی ( 8925295901 ), سازمان غذا و دارو 35/12200, UKAS Quality Management, MOODY | International Certification, Halal World ارزش غذایی برای یک برش چیز کیک – 5۰ گرم انرژی= 142.5 کیلوکالری چربی= 8.6 گرم کربو هیدرات = 13.6 گرم پروتئین = 2.65 گرم مواد لازم: آب جوش = 1۰۰ گرم پنیر خامه ای کم نمک = 2۰۰ گرم کره ذوب شده = 5۰ گرم شیر سرد = 7۰ گرم (1/3 پیمانه) پودر چیز کیک – بسته شماره 1 (پودر بیسکوییت) را با کره ذوب شده مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شود. پیشنهاد: می توانید پودر بیسکویت را به جای کره، با شکلات و کره مخلوط نمایید. به این منظور، 40 گرم شکلات را در ظرف قابل حرارت دهی خرد کرده و همراه با 20 گرم کره، روی کتری یا ظرف آب در حال جوش حرارت دهید تا ذوب شوند. سپس آنرا با پودر بیسکویت مخلوط نموده و کف قالب پهن کنید – آنرا کف قالب ریخته و کاملا مسطح و فشرده نمایید و در فریزر قرار دهید. در صورتی که کف قالب، کاغذ روغنی پهن کنید جدا شدن از قالب راحت تر خواهد بود. – بسته شماره 2 (پودر خامه) را درون همزن ریخته، شیر را به آن افزوده و حدود 3 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا فرم گرفته و سفت شود. اکنون پنیر خامه ای را درون همزن ریخته 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا یکنواخت شود. – بسته شماره 3 (پودر ژلاتین) را در آب جوش ریخته و هم بزنید تا حل شده و شفاف شود. (اگر کاملا حل نشد، روی بخار کتری کمی حرارت دهید تا کاملا حل شود.) . بلافاصله محلول آماده شده را به محتویات درون همزن افزوده و حدود یک دقیقه مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شود. نکته مهم: محلول ژلاتین باید به صورت گرم به مخلوط خامه اضافه شده و سریعا مخلوط شود. در صورت سرد بودن محلول ژلاتین و یا دیر هم زدن آن،، ژلاتین بعد از افزودن به خامه، گلوله (لخته) می شود و فاقد کارایی لازم خواهد بود. – قالب حاوی بیسکوییت را از فریزر بیرون آورده و مایه ی آماده شده را روی لایه ی بیسکوییت بریزید و آنرا پخش و صاف نمایید. پیشنهاد: می توانید کمی از مخلوط آماده شده را با پودر کاکائو مخلوط کرده و روی کیک را تزئین نمایید. – قالب را به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید. سپس به مدت 1 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید. – قالب را از یخچال خارج کرده و دیواره های کیک را با کمک یک چاقو به آرامی آزاد کنید. به فرم دلخواه برش زده و میل نمایید.

Description

نوع پودر کیک: پودر کیک گلد تعداد بسته در هر جعبه: 4 عدد محتوای بسته دوم: پودر بیسکوئیت 1۰۰ گرم, پودر خامه 6۰ گرمی, پودر ژله 5۰ گرم وزن: 22۰ گرم تعداد در کارتن: 12 ترکیبات: استابیلایزر (E415), پودر کرم, رنگ مجاز خوراکی (E104 – E110), ژلاتین, شکر, شیرخشک بدون چربی, نمک طعام, وانیلین مجوز | استاندارد: استاندارد ملی ( 8925295901 ), سازمان غذا و دارو 35/12200, UKAS Quality Management, MOODY | International Certification, Halal World ارزش غذایی برای یک برش چیز کیک – 5۰ گرم انرژی= 142.5 کیلوکالری چربی= 8.6 گرم کربو هیدرات = 13.6 گرم پروتئین = 2.65 گرم مواد لازم: آب جوش = 1۰۰ گرم پنیر خامه ای کم نمک = 2۰۰ گرم کره ذوب شده = 5۰ گرم شیر سرد = 7۰ گرم (1/3 پیمانه) پودر چیز کیک – بسته شماره 1 (پودر بیسکوییت) را با کره ذوب شده مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شود. پیشنهاد: می توانید پودر بیسکویت را به جای کره، با شکلات و کره مخلوط نمایید. به این منظور، 40 گرم شکلات را در ظرف قابل حرارت دهی خرد کرده و همراه با 20 گرم کره، روی کتری یا ظرف آب در حال جوش حرارت دهید تا ذوب شوند. سپس آنرا با پودر بیسکویت مخلوط نموده و کف قالب پهن کنید – آنرا کف قالب ریخته و کاملا مسطح و فشرده نمایید و در فریزر قرار دهید. در صورتی که کف قالب، کاغذ روغنی پهن کنید جدا شدن از قالب راحت تر خواهد بود. – بسته شماره 2 (پودر خامه) را درون همزن ریخته، شیر را به آن افزوده و حدود 3 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا فرم گرفته و سفت شود. اکنون پنیر خامه ای را درون همزن ریخته 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا یکنواخت شود. – بسته شماره 3 (پودر ژلاتین) را در آب جوش ریخته و هم بزنید تا حل شده و شفاف شود. (اگر کاملا حل نشد، روی بخار کتری کمی حرارت دهید تا کاملا حل شود.) . بلافاصله محلول آماده شده را به محتویات درون همزن افزوده و حدود یک دقیقه مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شود. نکته مهم: محلول ژلاتین باید به صورت گرم به مخلوط خامه اضافه شده و سریعا مخلوط شود. در صورت سرد بودن محلول ژلاتین و یا دیر هم زدن آن،، ژلاتین بعد از افزودن به خامه، گلوله (لخته) می شود و فاقد کارایی لازم خواهد بود. – قالب حاوی بیسکوییت را از فریزر بیرون آورده و مایه ی آماده شده را روی لایه ی بیسکوییت بریزید و آنرا پخش و صاف نمایید. پیشنهاد: می توانید کمی از مخلوط آماده شده را با پودر کاکائو مخلوط کرده و روی کیک را تزئین نمایید. – قالب را به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید. سپس به مدت 1 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید. – قالب را از یخچال خارج کرده و دیواره های کیک را با کمک یک چاقو به آرامی آزاد کنید. به فرم دلخواه برش زده و میل نمایید.