پودر کیک:پودر کیک گلد تعداد بسته در هر جعبه: 2 عدد لوازم قنادی: 6 قالب کاغذ روغنی وزن: 22۰ گرم تعداد در کارتن: 12 ترکیبات: آرد گندم, امولسیفایر E472, بیکینگ پودر, پودر شکلات, شکر, شیرخشک بدون چربی, نمک طعام, وانیلین مجوز | استاندارد: استاندارد ملی ( 8925295901 ), سازمان غذا و دارو 35/12200, UKAS Quality Management, MOODY | International Certification, Halal World ارزش غذایی: ارزش غذایی برای یک برش کیک شوکولاوا – 65 گرم انرژی= 232 کیلوکالری چربی= 1۰ گرم کربو هیدرات = 32 گرم پروتئین = 2.5 گرم مواد لازم: تخم مرغ = 2 عدد آب = 2 قاشق غذاخوری کره = 5۰ گرم پودر کیک شوکولاوا روش تهیه: 1) فر را در دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. 2) آب و کره را در ظرف کوچکی بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا کره کاملا ذوب شود. (می توانید این کار را در مایکروفر انجام دهید، حدود 30 ثانیه زمان کافی است. در غیر اینصورت ممکن است کره تغییر رنگ داده و بسوزد.) 3) محتویات درون بسته را در ظرف گودی بریزید. مخلوط آب و کره را به همراه تخم مرغ ها، به ظرف اضافه نمایید و به مدت 2 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید. 4) خمیر را به مقدار مساوی درون قالب هایی که در بسته قرار دارد تقسیم نمایید. 5) قالب ها را در سینی فر قرار دهید و در طبقه وسط فر به مدت حدود 9 دقیقه قرار دهید. نکته مهم: اگر کیک ها بیش از حد لازم، پخته شوند شکلات درون کیک ها جذب بافت شده و بعد از برش، به بیرون جریان نمی یابد. 6) زمان پخت کاملا بستگی به فر شما دارد. زمانی باید کیک ها را از فر خارج کنید که وقتی از بالا نگاه می کنید در وسط قالب، شکلات تقریبا مایع و در دیواره ها، بافت کیکی دیده شود. بنابراین کیک ها را داخل فر از دقیقه 8، کنترل نمایید تا اگر آماده شده است از فر خارج کنید و در غیر این صورت 1 دقیقه دیگر زمان بدهید. این عمل را تا آماده شدن کیک ها تکرار نمایید. 7) کیک ها را از فر خارج نمایید و 3 تا 4 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شوند. 8) در صورت نیاز، به کمک یک چاقو، لبه های کیک را کمی از قالب ها جدا نمایید، سپس به صورت وارونه درون یک بشقاب برگردانید. پیشنهاد : سرو کیک شوکو لاوا به صورت گرم، به همراه یک اسکوپ بستنی بسیار رایج و خوشایند می باشد. همچنین می توانید از پودر شکر و یا سس شکلات برای تزئین استفاده نمایید.