چای سلامت معطر

سال تولید:1383 نوع:شکسته معطر وزن:500 گرمی طعم:گس ملایم کشور تولید کننده:سیلان چای سلامت معطر میعاد با ترکیب طعم دهنده ارل گری به دست آمده است تا طعمی بی نظیر و متفاوت را به شما هدیه کند . ارل گری یکی از پرطرفدارترین طعم دهنده های چای است که استفاده از آن تا مدتها مخصوص اشراف و بزرگان بوده است . ارل گری نوعی طعم دهنده طبیعی می باشد که از روغن گیاهی به نام ترنج ( بالنگ ) گرفته می شود . این طعم دهنده رایحه بسیار نافذی دارد و نوشیدن به همراه چای باعث ایجاد اشتها می شود از اینرو مصرف ان قبل از خوردن غذا برای کسانی که دچار کم اشتهایی هستند بسیار توصیه شده است . گفته می شود اولین کسانی که از این طعم دهنده استفاده کرده اند خانواده ثروتمند چارلز گری در انگلستان بودند که تا مدتها این طعم دهنده را بصورت محرمانه استفاده می کردند و به همین دلیل نام این طعم دهنده به نام آنها معروف شده است . چای سلامت معطر میعاد در بسته های قرمز و با وزن 500 گرم در سال 1383 تولید شده است . ویژگیها: زود دم ، خوش رنگ، معطر طعم : گس قوی سال تولید : 1383 طرز تهیه : دو پیمانه چای را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت سه دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .

Description

سال تولید:1383 نوع:شکسته معطر وزن:500 گرمی طعم:گس ملایم کشور تولید کننده:سیلان چای سلامت معطر میعاد با ترکیب طعم دهنده ارل گری به دست آمده است تا طعمی بی نظیر و متفاوت را به شما هدیه کند . ارل گری یکی از پرطرفدارترین طعم دهنده های چای است که استفاده از آن تا مدتها مخصوص اشراف و بزرگان بوده است . ارل گری نوعی طعم دهنده طبیعی می باشد که از روغن گیاهی به نام ترنج ( بالنگ ) گرفته می شود . این طعم دهنده رایحه بسیار نافذی دارد و نوشیدن به همراه چای باعث ایجاد اشتها می شود از اینرو مصرف ان قبل از خوردن غذا برای کسانی که دچار کم اشتهایی هستند بسیار توصیه شده است . گفته می شود اولین کسانی که از این طعم دهنده استفاده کرده اند خانواده ثروتمند چارلز گری در انگلستان بودند که تا مدتها این طعم دهنده را بصورت محرمانه استفاده می کردند و به همین دلیل نام این طعم دهنده به نام آنها معروف شده است . چای سلامت معطر میعاد در بسته های قرمز و با وزن 500 گرم در سال 1383 تولید شده است . ویژگیها: زود دم ، خوش رنگ، معطر طعم : گس قوی سال تولید : 1383 طرز تهیه : دو پیمانه چای را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت سه دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .