گوشت مرغ محلی

مرغ منبع مناسب پروتئین است و 12۰ گرم آن حدود 7۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می‌سازد. مرغ منبع بسیار مناسبی از ویتامین B3 (نیاسین) است که یک ویتامین ضد سرطان می‌باشد. DNA به ویتامین B3 نیاز دارد و کمبود نیاسین به اندازهٔ کمبود سایر ویتامین‌های گروه B در ارتباط مستقیم با بیماری‌های ژنتیکی می‌باشد. آمارهای منتشر شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی نشان می‌دهد در حالی که میانگین مصرف سرانه جهانی گوشت مرغ 15 کیلوگرم است، ایرانی‌ها 11 کیلوگرم بیش از مردم جهان از این پروتئین استفاده می‌کنند.

Description

مرغ منبع مناسب پروتئین است و 12۰ گرم آن حدود 7۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می‌سازد. مرغ منبع بسیار مناسبی از ویتامین B3 (نیاسین) است که یک ویتامین ضد سرطان می‌باشد. DNA به ویتامین B3 نیاز دارد و کمبود نیاسین به اندازهٔ کمبود سایر ویتامین‌های گروه B در ارتباط مستقیم با بیماری‌های ژنتیکی می‌باشد. آمارهای منتشر شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی نشان می‌دهد در حالی که میانگین مصرف سرانه جهانی گوشت مرغ 15 کیلوگرم است، ایرانی‌ها 11 کیلوگرم بیش از مردم جهان از این پروتئین استفاده می‌کنند.