مشخصات و خواص میوه 1. آناناس دارای ویتامینهای A,B1، B2، PP، C می باشد. 2. آناناس حاوی موادی چون آهن ، کلسیم ، قند، پروتئین می باشد. 3. آب میوه آناناس خون ساز است. 4. عصاره میوه نرسیده آناناس مسهل قوی است ولی خانمهای باردار نباید استفاده کنند. 5. برای درمان تصلب شرائین میوه آناناس خوب است. در فواصل غذا آناناس میل شود و شب به عنوان شام استفاده شود. 6. برای تقویت استخوان مفید است. صبح و عصر میل شود. 7. عصاره آناناس برای درمان بی اشتهایی و سوء گوارش مفید است. قبل از غذا میل شود. 8. برای درمان زخم روده و معده آناناس مفیداست و یک ساعت بعد از غذا میل شود. 9. درمان چاقی ( لاغر کننده ): نیم ساعت قبل از غذا آناناس میل شود. ارزش غذایی در هر 100 میلی لیتر ویتامین ای 26 میکرو گرم ویتامین ث 7/4 میلی گرم چربی 7/2 میلی گرم کربوهیدرات 1۰/9 گرم پروتئین 2۰۰ میلی گرم انرژی 49 کیلوکالری