انگور سفید مانند سایر گونههای انگور، قدمتی به طول تاریخ دارد. از آنجایی که انگور میتواند در دمای 15 تا 40 درجه سانتیگراد کشت شود و شرایط سختی هم برای کشت و نگهداری آن وجود ندارد، بنابراین گستره جهانی وسیعی برای تولید آن از چین و عراق تا آمریکا و ایران وجود دارد. کشورهایی مانند آمریکا، ایران، عراق، چین، ترکیه، ایتالیا، فرانسه و اسپانیا، جزو بزرگترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان انگور سفید در جهان محسوب میشوند. ارزش تغذیهای ویتامین C، منیزیم و پتاسیم فراوان موجود در انگور سفید باعث ایجاد وجه تمایزی بین آن و سایر انگورها شده است. بد نیست بدانید که انگور سفید، مقداری فلوراید را هم در خود جای داده است و از این رو، خوردن این نوع انگور یا آب طبیعی آن بعد از وعدههای غذایی میتواند به حفظ سلامت دندانها کمک کند. بهعلاوه، انگور سفید و آب طبیعی آن جزو بهترین گزینهها برای کاهش فشار خون در بیماران قلبی است. بایدها و نبایدهای مصرف آب انگور سفید انگور سفید یا آب طبیعی آن، کمتر از انگور قرمز آنتیاکسیدان دارد اما هضم بسیار ساده آن باعث شده است که متخصصان، مصرف آب طبیعی انگور سفید را به عنوان اولین میوهها و آبمیوههای مجاز در تغذیه تکمیلی کودکان 6 تا 12 ماهه قرار دهند. سریعالهضم بودن آب انگور سفید باعث میشود که مصرف آن به سالمندان یا بیمارانی که سیستم گوارشی ضعیفی دارند هم توصیه شود. فقط حواستان باشد که آب انگور، تقریبا مدر است و مصرف آن میتواند نیاز به دستشویی رفتن را در شما زیاد کند. از این رو، نوشیدن آب انگور سفید در ساعتهای پایانی شب، مخصوصا برای کودکان، چندان توصیه نمیشود. از آنجایی که مصرف این محصول میتواند کمی رقیق شدن خون را به همراه داشته باشد، بنابراین بهتر است تا 2 هفته بعد از اعمال جراحی مصرف نشود. چقدر و کی بخوریم؟ آب انگور سفید، حجم بالایی از منیزیم و ویتامین C را در خود جای داده است و از این رو میتوان برای افزایش شادابی و تامین انرژی عضلات، آن را در کنار صبحانه مصرف کرد. آب انگور سفید، میتواند انرژی کافی برای ورزشکاران را هم فراهم کند و به همین دلیل هم نوشیدن یک لیوان از آن حدود یک ساعت قبل از ورزش به ورزشکاران توصیه میشود. البته، نوشیدن یک لیوان آب انگور حدود یک ساعت بعد از ورزش هم می تواند به بازتوانی عضلات بدن کمک کند.