آب انگور 100% طبیعی

مشخصات و خواص میوه 1. انگور دارای کلسیم ، آهن ، فسفر ، سیلسیم و املاح معدنی است و منگنز و ید را نیز دارد. 2. انگور دارای ویتامین‌های و B و C وA و D است. 3. انگور میوة جوانی است. 4. تأمین کنندة‌ غذای عضلات و روشن کنندة مغز و تقویت حافظه است. 6. خوردن انگور از کم خونی جلوگیری می‌کند مخصوصاً برای کودکان در فواصل غذا میل شود. 7. انگور میوة خوبی برای خانمهای حامله است و از خطر سقط جنین جلوگیری می‌کند. 8. خانمهای شیرده اگر انگور بخورند شیر آنها زیاد ، مقوی و مغزّی برای کودک خواهد بود. 9. کسانی که ریه‌های آزرده دارند انگور غذای خوبی است. 1۰. قابل توجه گیاه‌خواران و دیگران در ماههای مرداد، شهریور و مهر بیشتر از هر زمان دیگری انگور بخورید. 11. انگور اشتهاآور است. 12. انگور رماتیسم را درمان می‌کند، اگر چاق هستید صبح تا ظهر انگور بخورید و غذای دیگری نخورید. 13. انگور فشار خون را برطرف می‌کند. 1۰ صبح و 5 عصر میل شود. 14. هضم آب انگور بسیار آسان است و دارای کالری زیادی است. 15. کسانی که می‌خواهند چاق شوند انگور را همراه با غذای سازگار بخورند. 16. انگور چون تشعشعات خورشید را جذب نموده بهتر است خالص خورده شود. 17. انگور دافع سودا ، نرم کنندة سینه و برطرف کنندة ترشی خون است. 18. برای درمان نقرس ، رماتیسم ، سنگ کلیه و مثانه روزی 3 لیوان آب آنگور در فواصل غذا میل شود. 19. برای شادابی پوست صورت ، صورت را به آب انگور آغشته نمایید و بعد از 15 دقیقه با محلول نیم گرم و جوش شیرین که با کمی آب مخلوط شده است بشویید. 2۰. انگور برای سل ریه مفید است. 1۰ صبح و 5 بعدازظهر میل شود. 21. برای سیاه سرفه انگور مفید است. در فواصل غذا میل شود. 22. کسانی که پس از عمل جراحی احتیاج به تقویت دارند بهتر است روزی یک یا دو لیوان آب انگور میل نمایند. 1۰ صبح و 5 عصر میل نمایید. 23. به خاطر داشته باشید مداومت در خوردن آب انگور ایجاد سنگ کلیه می‌کند. 24. انگور یک غذای خوب برای کسانی که می‌خواهند دچار سرطان نشوند، می‎باشد. 25. طبع انگور سرد و تر است. 26. اگر چنانچه انگور در معده ایجاد گاز و نفخ کرد کمی زیره، رازیانه و یا بادیان خورده شود. ارزش غذایی در هر 100 میلی لیتر انرژی 58/8 کیلوکالری کربوهیدرات 14/3 گرم پروتئین 215 میلی گرم چربی ۰ میلی گرم ویتامین ث 4 میلی گرم

توضیحات

مشخصات و خواص میوه 1. انگور دارای کلسیم ، آهن ، فسفر ، سیلسیم و املاح معدنی است و منگنز و ید را نیز دارد. 2. انگور دارای ویتامین‌های و B و C وA و D است. 3. انگور میوة جوانی است. 4. تأمین کنندة‌ غذای عضلات و روشن کنندة مغز و تقویت حافظه است. 6. خوردن انگور از کم خونی جلوگیری می‌کند مخصوصاً برای کودکان در فواصل غذا میل شود. 7. انگور میوة خوبی برای خانمهای حامله است و از خطر سقط جنین جلوگیری می‌کند. 8. خانمهای شیرده اگر انگور بخورند شیر آنها زیاد ، مقوی و مغزّی برای کودک خواهد بود. 9. کسانی که ریه‌های آزرده دارند انگور غذای خوبی است. 1۰. قابل توجه گیاه‌خواران و دیگران در ماههای مرداد، شهریور و مهر بیشتر از هر زمان دیگری انگور بخورید. 11. انگور اشتهاآور است. 12. انگور رماتیسم را درمان می‌کند، اگر چاق هستید صبح تا ظهر انگور بخورید و غذای دیگری نخورید. 13. انگور فشار خون را برطرف می‌کند. 1۰ صبح و 5 عصر میل شود. 14. هضم آب انگور بسیار آسان است و دارای کالری زیادی است. 15. کسانی که می‌خواهند چاق شوند انگور را همراه با غذای سازگار بخورند. 16. انگور چون تشعشعات خورشید را جذب نموده بهتر است خالص خورده شود. 17. انگور دافع سودا ، نرم کنندة سینه و برطرف کنندة ترشی خون است. 18. برای درمان نقرس ، رماتیسم ، سنگ کلیه و مثانه روزی 3 لیوان آب آنگور در فواصل غذا میل شود. 19. برای شادابی پوست صورت ، صورت را به آب انگور آغشته نمایید و بعد از 15 دقیقه با محلول نیم گرم و جوش شیرین که با کمی آب مخلوط شده است بشویید. 2۰. انگور برای سل ریه مفید است. 1۰ صبح و 5 بعدازظهر میل شود. 21. برای سیاه سرفه انگور مفید است. در فواصل غذا میل شود. 22. کسانی که پس از عمل جراحی احتیاج به تقویت دارند بهتر است روزی یک یا دو لیوان آب انگور میل نمایند. 1۰ صبح و 5 عصر میل نمایید. 23. به خاطر داشته باشید مداومت در خوردن آب انگور ایجاد سنگ کلیه می‌کند. 24. انگور یک غذای خوب برای کسانی که می‌خواهند دچار سرطان نشوند، می‎باشد. 25. طبع انگور سرد و تر است. 26. اگر چنانچه انگور در معده ایجاد گاز و نفخ کرد کمی زیره، رازیانه و یا بادیان خورده شود. ارزش غذایی در هر 100 میلی لیتر انرژی 58/8 کیلوکالری کربوهیدرات 14/3 گرم پروتئین 215 میلی گرم چربی ۰ میلی گرم ویتامین ث 4 میلی گرم