یکی از مشکلاتی که برخی از افراد با نوشیدن انواع آبمیوهها دارند، رقیق بودن آنها و عدم ایجاد حس دهانی مناسب با مصرف آب مورد نظرشان است. افزودن پالپ به آبمیوه ها، این مشکل آنها را حل کرده است و علاوه بر بالا بردن ارزش تغذیهای آنها، حس دهانی بهتری هنگام نوشیدنشان ایجاد میکند. ارزش تغذیهای آب پرتقال پالپدار علاوه بر ویتامین C، حجم بسیار بالایی از فیبرهای غذایی را هم در خود جای داده است. ویتامینهای B1، B2، B3، B5، B6 و E، از دیگر ریزمغذیهای ارزشمند موجود در این محصول هستند. مقادیر مناسبی از کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فسفر هم در انواع پالپدارِ آب پرتقال وجود دارند. بایدها و نبایدهای مصرف آب پرتقال پالپدار املاح موجود در آب پرتقال پالپدار میتوانند به حفظ سلامت سیستم قلبی عروقی و بهبود عملکرد مغز، کمک بزرگی بکنند. از طرف دیگر، این آبمیوه پالپدار حجم مناسبی از پکتین را هم در خود جای داده است. پکتین، نوعی فیبر غذایی است که به کاهش فشار خون، بهبود هضم و دفع چربی از بدن کمک میکند. از این رو، مصرف روزانه این آب میتواند برای افراد مبتلا به غلظت یا فشار خون بالا بسیار مفید باشد. بد نیست بدانید که آب پرتقال پالپدار حاوی انواع فلاونوئیدها، لیمونوئیدها و کومارینها است. قرار گرفتن این ترکیبات شیمیایی در کنار هم میتواند بدن را در برابر ابتلا به بیماریهای باکتریایی، ویروسی و انگلی، واکسینه کند. چقدر و کی بخوریم؟ از آنجایی که این محصول دارای حجم بسیار بالایی از فیبر غذایی است، بنابراین میتواند کمک معناداری به کاهش وزن بکند. به این منظور شما میتوانید یک لیوان آن را حدود 30 تا 45 دقیقه قبل از صرف وعدههای اصلی غذایی بنوشید تا میل و هوس به غذا خوردنتان کمی فروکش کند. از طرف دیگر اگر مبتلا به کمخونی یا باردار هستید هم میتوانید برای جذب بهتر آهن موجود در مواد غذایی، این آبمیوه را درست همزمان با غذای اصلی خود مصرف کنید.