مشخصات و خواص میوه این آب میوه مخلوطی از آناناس، پرتقال، سیب، گلابی و کیوی می باشد که دارای ارزش تغذیه ای به شرح ذیل می باشد: 1. دارای بیش از 7 نوع آنزیم هضم کننده پروتئین(خصوصا بروملین) و تعداد زیادی مواد آنتی اکسیدان، ضد التهابی و ضد سرطان می باشد. 2. تسریع و کمک به درمان زخمها و جراحات، آنژین صدری، التهاب و گرفتگی عروق، عفونتها(از جمله سینوزیت و عفونت کلیه)، یبوست، اختلال قاعدگی(موجب انقباض رحمی می شود)، چاقی(جهت کاهش وزن) و سرطان ها. 3. سرشار از ویتامین های A,B,C و دارای آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، برم و مس است. 4. دارای عنصر بور (بوران boron) است که به بالا بردن جذب کلسیم و در نتیجه جلوگیری از پوکی استخوان بخصوص برای زنان در دوران یائسگی بسیار کمک میکند. ارزش غذایی در هر 100 میلی لیتر ویتامین ای 7۰ میکرو گرم ویتامین ث 1۰ میلی گرم چربی 3 میلی گرم کربوهیدرات 1۰/9 گرم پروتئین 12۰ میلی گرم انرژی 48/5 کیلوکالری