مشخصات و خواص میوه 1. ادرار آور است. 2. تب بر است. 3. اشتهاآور میباشد. 4. اگر ناشتا خورده شود فشار خون را پائین میآورد. 5. قبل از نهار برای درمان واریس مفید است. 6. قبل از غذا برای رفع چاقی مصرف میگردد. 7. برای کبد مفید است چون تصفیه کنندة خون است. 8. برای کسانی که پیوند کلیه کردهاند خوردن آن مفید است. 9. ورم ریه را از بین میبرد، 1۰ صبح و 5 عصر میل شود. 1۰. گذاشتن ناخن در آب آن و خوردن آن از شکستن ناخن جلوگیری میکند. 11. شستشوی مو با آب گریپ فروت به اضافه عرق مورد از شکستگی مو جلوگیری میکند. 12. طبع آن سرد است. 13. آب آن مقاومت بدن را در مقابل سرما افزایش میدهد. 14. کسانی که زخمهای عفونی دارند خوردن گریپ فروت در روز برای آنها مفید است. ارزش غذایی در هر 100 میلی لیتر انرژی 37/5 کیلو کالری کربوهیدرات 8/2 گرم پروتئین 48۰ میلی گرم چربی 7 میلی گرم ویتامین ث 4۰ میلی گرم ویتامین آ 11 میکرو گرم ویتامین ای 18۰ میکرو گرم