آرد تمپورا آمون

تعداد در کارتن :12 وزن محصول: 500 گرم آرد تمپورا نوعی از آرد سوخاری است که مربوط به کشور ژاپن است. در کشور ژاپن آرد تمپورا توسط دستگاه های پیشرفته تولید می شود. آرد تمپورا تنها یک بار پخته می شود و در آن هیچگونه اثری از پوسته نان و یا سوختگی نان وجود ندارد. یکی از مزیت های آرد تمپورا حجیم بودن و متخلخل بودن آن است که جذب روغن را به حداقل می رساند. این خاصیت باعث پفکی شدن و همچنین ترد شدن غذا شده و آن را لذیذتر می کند. وقتی که غذا به آرد تمپورا آغشته می شود پس از یک بار سرخ شدن به رنگ طلایی درمی آید. روغن باعث روشن شدن رنگ آرد تمپورا می شود. به دلیل اینکه هیچ پوسته و سوختگی در آرد تمپورا وجود ندارد زمانی در روغن سرخ می شود روغن کاملا یکدست و شفاف می شود. به طور کلی آرد سوخاری تمپورا به غذا حالتی زیبا و یکدست و خوش رنگ می دهد.

توضیحات

تعداد در کارتن :12 وزن محصول: 500 گرم آرد تمپورا نوعی از آرد سوخاری است که مربوط به کشور ژاپن است. در کشور ژاپن آرد تمپورا توسط دستگاه های پیشرفته تولید می شود. آرد تمپورا تنها یک بار پخته می شود و در آن هیچگونه اثری از پوسته نان و یا سوختگی نان وجود ندارد. یکی از مزیت های آرد تمپورا حجیم بودن و متخلخل بودن آن است که جذب روغن را به حداقل می رساند. این خاصیت باعث پفکی شدن و همچنین ترد شدن غذا شده و آن را لذیذتر می کند. وقتی که غذا به آرد تمپورا آغشته می شود پس از یک بار سرخ شدن به رنگ طلایی درمی آید. روغن باعث روشن شدن رنگ آرد تمپورا می شود. به دلیل اینکه هیچ پوسته و سوختگی در آرد تمپورا وجود ندارد زمانی در روغن سرخ می شود روغن کاملا یکدست و شفاف می شود. به طور کلی آرد سوخاری تمپورا به غذا حالتی زیبا و یکدست و خوش رنگ می دهد.