آرد ذرت 500 گرمی TM GARNEC

آرد ذرت عمدتاً در تهیه انواع شیرینی (کیک، کلوچه، پای، پای، پنکیک، مافین و غیره)، کورن فلکس، سس و همچنین به عنوان افزودنی یا نان برای انواع غذاهای گوشتی و ماهی استفاده می شود.از آرد ذرت برای تهیه بسیاری از غذاهای ملی در سراسر دنیا نظیر: مامالیگا، پولنتا، اوگالی، بانوش، بولامیک، تورتیلاهای سنتی مکزیکی و غیره استفاده می شود. آرد ذرت حاوی کلسیم، منیزیم، پتاسیم، آهن و ویتامین های گروه B است. فن آوری آسیاب سرد (t<40 درجه سانتیگراد) امکان حفظ حداکثر ویتامین ها و مواد معدنی را فراهم می کند.

توضیحات

آرد ذرت عمدتاً در تهیه انواع شیرینی (کیک، کلوچه، پای، پای، پنکیک، مافین و غیره)، کورن فلکس، سس و همچنین به عنوان افزودنی یا نان برای انواع غذاهای گوشتی و ماهی استفاده می شود.از آرد ذرت برای تهیه بسیاری از غذاهای ملی در سراسر دنیا نظیر: مامالیگا، پولنتا، اوگالی، بانوش، بولامیک، تورتیلاهای سنتی مکزیکی و غیره استفاده می شود. آرد ذرت حاوی کلسیم، منیزیم، پتاسیم، آهن و ویتامین های گروه B است. فن آوری آسیاب سرد (t<40 درجه سانتیگراد) امکان حفظ حداکثر ویتامین ها و مواد معدنی را فراهم می کند.