آرد گندم درجه یک

بسته بندی کیسه کاغذی 2 کیلویی. کیسه 5 کیلویی کیسه 10 کیلویی کیسه 25 کیلوگرمی 100 گرم از آرد گندم حاوی: 12.0 گرم پروتئین ؛ 1 گرم چربی و 67 گرم کربوهیدرات است. ارزش انرژی 100 گرم آرد گندم: 325 کیلو کالری / 1360 کیلوژول. زمان مصرف: 12 ماه پس از تولید. در جای خشک، دارای تهویه مناسب، بدون آلودگی به آفات، در دمای هوای حداکثر 25 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی حداکثر 70٪ نگهداری شود. از قرار گرفتن آرد در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید. کیفیت بالای پخت محصولات آرد شرکت،از طریق نتایج تحقیقات متخصصان و تکنولوژیست های آزمایشگاه تولید-فناوری شرکت،که مجهز به مدرن ترین تجهیزات آزمایشگاهی است، تأیید شده است. مطالعات کیفی مواد اولیه و تولید محصول در مراحل مختلف فرآیند تکنولوژیکی و در مرحله محصول نهایی با تجهیزات با کیفیت بالا انجام می‌شود که نتایج اندازه‌گیری را مطابق با استانداردهای بین‌المللی کیفیت مقایسه می‌کند. آزمایشگاه تولید و تکنولوژی این کارخانه کنترل فنی شیمیایی را در تمام مراحل تولید انجام می دهد که این امر امکان اطمینان از تحویل محصولات غذایی با کیفیت بالا و ایمن را به مصرف کنندگان می دهد. انتخاب صحیح مواد اولیه و ترکیب روش های فرآوری پیشرفته فرصتی را برای تولید آرد سفارشی با خواص عملکردی مناسب برای طیف وسیعی از محصولات غذایی ایجاد می کند. علاوه بر این توجه زیادی در کنترل کیفی محصولات نهایی به ارزیابی خواص پخت آرد، معطوف شده است. محصولات ما: - آرد گندم درجه یک و درجه دو -آرد چاودار: الک شده و آرد چاودار

توضیحات

بسته بندی کیسه کاغذی 2 کیلویی. کیسه 5 کیلویی کیسه 10 کیلویی کیسه 25 کیلوگرمی 100 گرم از آرد گندم حاوی: 12.0 گرم پروتئین ؛ 1 گرم چربی و 67 گرم کربوهیدرات است. ارزش انرژی 100 گرم آرد گندم: 325 کیلو کالری / 1360 کیلوژول. زمان مصرف: 12 ماه پس از تولید. در جای خشک، دارای تهویه مناسب، بدون آلودگی به آفات، در دمای هوای حداکثر 25 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی حداکثر 70٪ نگهداری شود. از قرار گرفتن آرد در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید. کیفیت بالای پخت محصولات آرد شرکت،از طریق نتایج تحقیقات متخصصان و تکنولوژیست های آزمایشگاه تولید-فناوری شرکت،که مجهز به مدرن ترین تجهیزات آزمایشگاهی است، تأیید شده است. مطالعات کیفی مواد اولیه و تولید محصول در مراحل مختلف فرآیند تکنولوژیکی و در مرحله محصول نهایی با تجهیزات با کیفیت بالا انجام می‌شود که نتایج اندازه‌گیری را مطابق با استانداردهای بین‌المللی کیفیت مقایسه می‌کند. آزمایشگاه تولید و تکنولوژی این کارخانه کنترل فنی شیمیایی را در تمام مراحل تولید انجام می دهد که این امر امکان اطمینان از تحویل محصولات غذایی با کیفیت بالا و ایمن را به مصرف کنندگان می دهد. انتخاب صحیح مواد اولیه و ترکیب روش های فرآوری پیشرفته فرصتی را برای تولید آرد سفارشی با خواص عملکردی مناسب برای طیف وسیعی از محصولات غذایی ایجاد می کند. علاوه بر این توجه زیادی در کنترل کیفی محصولات نهایی به ارزیابی خواص پخت آرد، معطوف شده است. محصولات ما: - آرد گندم درجه یک و درجه دو -آرد چاودار: الک شده و آرد چاودار