زمینه کاربرد: محصولات قنادی آردی، تولید انواع نان. شرح: این محصول ترکیبی بسیار موثر از آسکوربیل پالمیتات (پالمیتات ویتامین C) و توکوفرول های طبیعی با لسیتین و روغن گیاهی به عنوان حامل است. "IN-DOX" دارای خواص آنتی اکسیدانی است و به خوبی در چربی و روغن حل می شود. روش استفاده: بخشی از چربی یا روغن (3-5 کیلوگرم) که برای ترکیب با آنتی اکسیدان در نظر گرفته شده است را در یک مخزن فولادی ضد زنگ یا در یک ظرف لعابی قرار دهید. تا دمای 70 درجه سانتیگراد گرم کنید و "IN-DOX" را اضافه کنید. به مدت 5-10 دقیقه کاملاً مخلوط کنید؛ خنک کنید و هنگام ورز دادن خمیر به چربی اصلی اضافه کنید. دوز توصیه شده: 200 میلی گرم تا 1000 میلی گرم (0.2 گرم تا 1.0 گرم) به ازای هر 1 کیلوگرم چربی در فرمولاسیون محصول فواید و مزایا: - به کاهش سرعت اکسیداسیون چربی کمک می کند. - طعم، عطر، رنگ و بافت محصولات نهایی را در طول نگهداری طولانی مدت، حفظ می کند. - از فرآیند اکسیداسیون ناشی از تماس با یون های فلزی جلوگیری می کند. - به طور مساوی در کل جرم محصول توزیع می شود. - یک جایگزین عالی برای آنتی اکسیدان های بوتیوکسی آنیزول (BHA) و بوتیلوکسی تولوئن (BHT) است. - به دلیل ترکیب آسکوربیل پالمیتات و توکوفرول ها، اثر هم افزایی دارد.