امولسیفایر

کاربرد: برای تولید نان گندم و چاودار و کلوچه. مشخصات: "Mono-Best" (TU 10.89.19-002-17683026-2017) - امولسیفایر کامپوزیت برای بهبود خواص ساختاری و مکانیکی خمیر طراحی شده و باعث حفظ تازگی آرد شیرینی و نان می شود روش استفاده*: اضافه کردن به اجزای دستور پخت در حین ورز دادن خمیر. *برای توصیه های دقیق تر در مورد فناوری تولید انواع خاصی از محصولات به دستور العمل ها مراجعه کنید دوز توصیه شده*: 0.5 - 5.0 درصد وزنی اجزای فرمولاسیون *مقدار مصرف بستگی به نوع و فرمول محصول و روش تولید دارد. مزایا: - بهبود خواص ساختاری و مکانیکی و ظرفیت نگهداری گاز خمیر؛ - بهبود ثبات فرم محصولات پخته شده؛ - حفظ تازگی و لطافت محصولات پخته شده توضیحات: "Alpha-Gel MKI" (TU 10.89.19-002-17683026-2017) یک افزودنی غذایی (امولسیفایر) است که برای تشکیل سریع و پایدار امولسیون و خمیر در تولید محصولات شیرینی پزی آردی با روشهای (باز و بسته) ورز دادن خمیر طراحی شده است. ورود امولسیفایر به خمیر باعث توزیع یکنواخت هوا، چربی و سایر اجزای دستور پخت در خمیر می شود که به طور قابل توجهی کیفیت محصولات نهایی را بهبود می بخشد. "Alpha-Gel MKI" به خوبی برای تولید محصولاتی مناسب است که در فرمول آنها محتوای چربی در محدوده 10-15٪ است. روش کاربرد*: مخلوط با اجزای مایع (کاپ کیک، مافین) یا اضافه کردن به مواد دستور پخت (بیسکویت نیمه آماده). *برای توصیه های دقیق تر در مورد تکنولوژی تولید انواع خاص محصولات، لطفا به فرمول ها مراجعه کنید دوز توصیه شده*: 0.7 - 2.5٪ وزن مواد دستور پخت *مقدار مصرف بستگی به نوع و فرمول محصول و روش تولید دارد. مزایا: - کاهش زمان ورز دادن خمیر؛ - کاهش مقدار دستور پخت ملانژ، چربی و شکر در خمیر؛ - امکان استفاده با سایر اجزای دستور پخت به طور همزمان؛ - افزایش حجم و به دست آوردن ساختار ظریف و متخلخل محصولات نهایی؛ - افزایش دوره حفظ تازگی محصولات نهایی.

توضیحات

کاربرد: برای تولید نان گندم و چاودار و کلوچه. مشخصات: "Mono-Best" (TU 10.89.19-002-17683026-2017) - امولسیفایر کامپوزیت برای بهبود خواص ساختاری و مکانیکی خمیر طراحی شده و باعث حفظ تازگی آرد شیرینی و نان می شود روش استفاده*: اضافه کردن به اجزای دستور پخت در حین ورز دادن خمیر. *برای توصیه های دقیق تر در مورد فناوری تولید انواع خاصی از محصولات به دستور العمل ها مراجعه کنید دوز توصیه شده*: 0.5 - 5.0 درصد وزنی اجزای فرمولاسیون *مقدار مصرف بستگی به نوع و فرمول محصول و روش تولید دارد. مزایا: - بهبود خواص ساختاری و مکانیکی و ظرفیت نگهداری گاز خمیر؛ - بهبود ثبات فرم محصولات پخته شده؛ - حفظ تازگی و لطافت محصولات پخته شده توضیحات: "Alpha-Gel MKI" (TU 10.89.19-002-17683026-2017) یک افزودنی غذایی (امولسیفایر) است که برای تشکیل سریع و پایدار امولسیون و خمیر در تولید محصولات شیرینی پزی آردی با روشهای (باز و بسته) ورز دادن خمیر طراحی شده است. ورود امولسیفایر به خمیر باعث توزیع یکنواخت هوا، چربی و سایر اجزای دستور پخت در خمیر می شود که به طور قابل توجهی کیفیت محصولات نهایی را بهبود می بخشد. "Alpha-Gel MKI" به خوبی برای تولید محصولاتی مناسب است که در فرمول آنها محتوای چربی در محدوده 10-15٪ است. روش کاربرد*: مخلوط با اجزای مایع (کاپ کیک، مافین) یا اضافه کردن به مواد دستور پخت (بیسکویت نیمه آماده). *برای توصیه های دقیق تر در مورد تکنولوژی تولید انواع خاص محصولات، لطفا به فرمول ها مراجعه کنید دوز توصیه شده*: 0.7 - 2.5٪ وزن مواد دستور پخت *مقدار مصرف بستگی به نوع و فرمول محصول و روش تولید دارد. مزایا: - کاهش زمان ورز دادن خمیر؛ - کاهش مقدار دستور پخت ملانژ، چربی و شکر در خمیر؛ - امکان استفاده با سایر اجزای دستور پخت به طور همزمان؛ - افزایش حجم و به دست آوردن ساختار ظریف و متخلخل محصولات نهایی؛ - افزایش دوره حفظ تازگی محصولات نهایی.