اعتقاد به کارگروهی و وابسته شدن به یک جریان همفکر و همراستا به منظور تحکیم ریشههای مشترک، یکی از ارکان تشکیل جوامع صنفی و نمادی از رشد و توسعه یافتگی کشورها است.
در کشور عزیزمان نیز با توجه به توسعه صنعتی سالهای اخیر، ایجاد ذهنیت دریافت مطالبات به صورت صنفی و علاقمندی به کارگروهی در بین فعالان بخش خصوصی رشد فزایندهای داشته که این امر نگاه ویژهی نهادهای دولتی به همکاری و تعامل با تشکلهای مختلف بالاخص صنعتی را در جهت شکوفایی صنعت کشور، در پی داشته است.
در دنیای امروز، اتوماسیون صنعتی به واسطه نقش انکارناپذیری که در ارتقای کیفیت و کمیت محصولات، ایجاد انعطافپذیری در خطوط تولید، بهرهوری انرژی، افزایش ایمنی و نیز حفظ محیط زیست ایفا میکند در تمامی صنایع به عنوان یکی از حیاتیترین فناوریها مورد توجه میباشد و در کشورهای صاحب صنعت بیشترین سرمایهگذاری در جهت ارتقای آن صورت میپذیرد.
در سالهای ابتدایی دهه هفتاد، زمانی که کشور در حال گذار از دوران جنگ تحمیلی و حرکت به سوی تحقق آرمانهای توسعه صنعتی بود اهتمام برخی فعالان صنعت اتوماسیون کشورمان در جهت معرفی و بیان اهمیت استفاده از این صنعت نوپا به سایر صنایع، منجر به ایجاد تشکلی شد که آن را انجمن صنفی شرکتهای اتوماسیون صنعتی نامیدند.
اعتقاد به کارگروهی در بین اعضای هیأت مؤسس این انجمن، با امید رشد و توسعه این صنعت پایه در کشور و پرورش تفکر پیگیری مطالبات صنفی از طریق تشکلگرایی، باعث گردید تا پس از سالها نهالی که در سال 74 کاشته شد امروز به درختی استوار تبدیل گردد و این انجمن به عنوان تنها تشکل کارفرمایی متولی گسترش و توسعه اتوماسیون صنعتی در میان صنایع کشور شناخته شود. اکنون پس از گذشت 15 سال، این انجمن دارای بیش از 150 عضو فعال است که تخصصهای ایشان تمامی زیرشاخههای اتوماسیون صنعتی را پوشش میدهد.
ارسال پیام به فروشنده
آگاهی از آخرین اخبار و پیشنهادات در ایکسب با عضویت در باشگاه مشتریان