مصرف کنترل نشده نمک غذایی یک مشکل جهانی است: رتبه اول مرگ و میر در جهان مربوط به بیماریهای قلبی عروقی است - این یک واقعیت پزشکی است. در این زمینه، نمک غذایی یک علت مستقیم و غیرمستقیم مرگ (با شاخص 30 از 100 درصد) است؛ در کره زمین - بیش از یک میلیارد نفر مشکلات جدی فشار خون دارند، در روسیه بیش از 42 میلیون نفر. به خوبی شناخته شده است که مصرف بیش از حد نمک (پنهان یا آشکار) آمار سکته مغزی و حمله قلبی، بیماری کلیوی، اضافه وزن، افزایش کمبود مواد مفید و اختلالات متابولیکی را افزایش میدهد؛ بنابراین، هدف برنامه کنترل نمک ایجاد و تولید نمکی با سدیم کم، غنیسازی نمک با مواد معدنی سالمتر پتاسیم و منیزیم و همچنین مجموعه خاصی از گیاهان برای افزایش طعم نمک است. هدف این برنامه ارائه نمک سالم به همه کسانی است که به سلامتی خود اهمیت میدهند در همه بخشهای زندگی: در آشپزخانه خانه، در رستوران یا کافه، در هواپیما یا قطار، در مرکز پزشکی یا آسایشگاه. در نهایت شکلگیری عادات طعم جدید و آمادگی برای خوردن آگاهانه. ما میدانیم که چگونه میتوان بار نمک را بدون آسیب رساندن به عادات غذایی یک فرد به طور قابل توجهی کاهش داد. آمادهایم تا با حامیان خود در مورد آن بحث کنیم و به تحقق آن کمک کنیم. برنامه "کنترل نمک" تنها زمانی میتواند یک رویداد بزرگ مقیاس شود که هم از سوی افرادی که متفکران مدرن هستند و قادر به تصمیمگیری هستند و هم از افرادی که نسبت به سلامتی خود بیتفاوت نیستند، درک و حمایت شود. برنامه کنترل نمک آزمونی برای آمادگی برای پیشرفت روزانه، انتخاب مسیر درست است که به عاملی برای عزت نفس تبدیل میشود. برنامه کنترل نمک - جایگزینهای نمک با محتوای سدیم کم، غنی شده با مواد معدنی مفیدتر - پتاسیم و منیزیم و همچنین اسیدهای آمینه، مجموعه خاصی از گیاهان برای افزایش طعم نمک. این یک جایگزین طبیعی برای نمک غذایی است. جایگزین نمک در استاندارد ملی نمک غذایی گنجانده شده است. مزایا: به خوبی شناخته شده است که مصرف بیش از حد نمک آمار سکته مغزی و حمله قلبی، بیماری کلیوی، اضافه وزن، افزایش کمبود مواد مفید و اختلالات متابولیکی را افزایش میدهد. هدف این برنامه ارائه فرصت به همه کسانی است که به سلامتی خود اهمیت میدهند تا نمک سالم را در همه بخشهای زندگی دریافت کنند: در آشپزخانه خانه، در رستوران یا کافه، در هواپیما یا قطار، در مرکز پزشکی یا آسایشگاه. در نهایت شکلگیری عادات طعم جدید و گذار از خوردن انعکاسی به خوردن آگاهانه. برنامه کنترل نمک آزمونی برای آمادگی برای پیشرفت روزانه، انتخاب مسیر درست است که به عاملی برای عزت نفس تبدیل میشود.