شکل بیسکویتهای بستنی محدودیت ندارد. مستطیل، دایره و بیضی شکلهای کلاسیک همیشگی هستند. اما در سالهای اخیر، محصولات آردی با شکلهای مختلف محبوب شدهاند: ستاره، حیوانات، قلب. همچنین یک نوع جدید از بیسکویت وجود دارد - ساندویچی آمریکایی (Americaner) که بسیار خوشمزه است و تکههای درشت شکلات یا مغز و نارگیل رنده شده دارد. از هر نوع محصول آردی میتوان برای تهیه خرده بیسکویت استفاده کرد. مهم! خرده بیسکویت میتواند بستنی معمولی را به محصولی جالب و با حاشیه سود بالا تبدیل کند. ویژگیهای مثبت مواد اولیه بستنی: طعم روشن و بافت ترد این محصولات پختهشده، بستنی ساندویچی با بیسکویت را به دسری ویژه تبدیل میکند که در آن محبوبترین طعمهای علاقهمندان به شیرینیجات جمع شده است. مهم! بیسکویت یا خرده بیسکویت طعم غنی دارد، بنابراین میتوانید در مواد اولیه اضافی برای خود بستنی صرفهجویی کنید. ویژگی خاص بیسکویتهای مخصوص بستنی این است که میتوانند میزان رطوبت ورودی را تنظیم کنند. بسته به نیاز شما، میتوانند ترد و نیمهسفت باشند یا مانند شکلات شیری کیندر در دهان آب شوند. فقط کمی خرده بیسکویت کافی است تا محصول نهایی بافت و طعم غنیتری داشته باشد و با داشتن مقدار متعادلی از پروتئین، چربی و کربوهیدرات، ارزش غذایی آن افزایش یابد. شما مجبور نیستید رنگ، طعمدهنده و شربت فروکتوز-گلوکز اضافه کنید. در چه محصولات دیگری میتوانید از مواد اولیه بستنی استفاده کنید؟ خرده بیسکویت، ماستهای سنتی، کشک و چیزکیکها را به یک دسر واقعی تبدیل میکند. با ترکیب بستنی و خرده بیسکویت، میتوان به طعم افسانهای دسرهایی مانند باونتی، تیرامیسو، تافی و اوریو رسید. این افزودنی با پوشش شکلات، طبق نتایج گروههای متمرکز، 34 درصد بازخورد مثبت بیشتری نسبت به پوشش بستنی سنتی ایجاد میکند. در پورههای میوه برای کودکان از 6 ماهگی، خرده بیسکویت تهیه شده از مواد طبیعی اضافه میشود. بنابراین، بیسکویت خرد شده نه تنها برای بستنی، بلکه برای لبنیات، غذای کودک و شیرینیجات نیز مناسب است. در حالی که قیمت بیسکویت خرد شده مقرون به صرفه است، اما به طور قابل توجهی جذابیت محصول را برای مشتری افزایش میدهد و در نتیجه حاشیه سود بالاتری را به همراه دارد که برای تولیدکننده سودآور است. به همین دلیل است که عاقلانه است که اکنون طیف بیسکویتهای بستنی ما را بررسی کنید و گزینه عالی را برای محصول خود انتخاب کنید.