بیسکویت با کاکائو (مستطیلی 10007 ТС01)

بیسکویت برای بستنی کوکی مخصوص بستنی (با تکنولوژی و ترکیبات ویژه برای دماهای پایین و سازگاری با بستنی) ستنی ساندویچی با بیسکویت یا بستنی با تکه‌های بیسکویت همچنان محبوب است. چرا که اولا، ویفرهای بیسکویتی قدیمی شده‌اند و بیسکویت ساندویچی یک ترند خوشمزه جدید برای بستنی است. دوما، برخلاف ویفر، بیسکویت در مجاورت با بستنی تردی خود را از دست نمی‌دهد. سوما، بستنی ساندویچی با بیسکویت از نظر روانشناسی مشتری، سودمند است، زیرا این احساس را القا می‌کند که دو محصول با یک قیمت خریداری شده‌اند. علاوه بر این، نگه داشتن و خوردن چنین بستنی‌ای در بیرون از منزل راحت است. برای تولیدکنندگان نیز بستنی ساندویچی با بیسکویت، سودآور است، زیرا با حداقل هزینه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، طعم‌های بسیار زیادی به دست می‌آید. برای مثال، برای متنوع کردن بستنی پلمبیر (نوعی بستنی با طعم خامه‌ای)، کافی است بیسکویت با طعم‌های مختلف از تامین‌کننده سفارش دهید یا خرده بیسکویت دیگری بخرید. بنابراین، با تغییر تنها یک ماده برای بستنی پلمبیر، می‌توانید تا 1۰ نوع خوراکی مختلف داشته باشید. حالا می‌توانید مواد اولیه و بخش‌ها را به‌روزرسانی کنید تا مشتریان را با خطوط تولید محدود (مانند تابستان یا شب سال نو) خوشحال کنید و علاقه آنها را به محصول خود حفظ کنید. حقیقت جالب! هر روز در سراسر جهان، مقادیر بسیار ریادی بیسکویت مخصوص بستنی ساندویچی تولید می‌شود. این بیسکویت‌ها مورد تقاضای اکثر شرکت‌های بخش کالاهای مصرفی با گردش سریع، مانند یونیلیور یا نستله است. بیسکویت برای بستنی چیست؟ بیسکویت و خرده بیسکویت از رایج ترین مواد اولیه برای بستنی هستند. فناوری های تولید مدرن به شما امکان می دهد طعم های زیادی از فرآورده های آردی ایجاد کنید. بیسکویت ها می توانند ساده، پفی، براونی با طعم های مختلف باشند. محبوب ترین طعم ها وانیلی و شکلاتی هستند، اما در حال حاضر طعم های دیگری مانند مغزدار، میوه ای، نارگیلی، چند غله، با کاکائوی سیاه، با کارامل نمکی و زنجبیل نیز وجود دارد. برای پخت بیسکویت نه تنها از آرد گندم بلکه از آرد چند غله نیز استفاده می شود. در خمیر تکه های کوچک میوه های شیرین شده، مغزهای مختلف، میوه های خشک و حتی دانه ها اضافه می شود. استفاده از دستورالعمل های اختصاصی نیز مستثنی نیست.

توضیحات

بیسکویت برای بستنی کوکی مخصوص بستنی (با تکنولوژی و ترکیبات ویژه برای دماهای پایین و سازگاری با بستنی) ستنی ساندویچی با بیسکویت یا بستنی با تکه‌های بیسکویت همچنان محبوب است. چرا که اولا، ویفرهای بیسکویتی قدیمی شده‌اند و بیسکویت ساندویچی یک ترند خوشمزه جدید برای بستنی است. دوما، برخلاف ویفر، بیسکویت در مجاورت با بستنی تردی خود را از دست نمی‌دهد. سوما، بستنی ساندویچی با بیسکویت از نظر روانشناسی مشتری، سودمند است، زیرا این احساس را القا می‌کند که دو محصول با یک قیمت خریداری شده‌اند. علاوه بر این، نگه داشتن و خوردن چنین بستنی‌ای در بیرون از منزل راحت است. برای تولیدکنندگان نیز بستنی ساندویچی با بیسکویت، سودآور است، زیرا با حداقل هزینه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، طعم‌های بسیار زیادی به دست می‌آید. برای مثال، برای متنوع کردن بستنی پلمبیر (نوعی بستنی با طعم خامه‌ای)، کافی است بیسکویت با طعم‌های مختلف از تامین‌کننده سفارش دهید یا خرده بیسکویت دیگری بخرید. بنابراین، با تغییر تنها یک ماده برای بستنی پلمبیر، می‌توانید تا 1۰ نوع خوراکی مختلف داشته باشید. حالا می‌توانید مواد اولیه و بخش‌ها را به‌روزرسانی کنید تا مشتریان را با خطوط تولید محدود (مانند تابستان یا شب سال نو) خوشحال کنید و علاقه آنها را به محصول خود حفظ کنید. حقیقت جالب! هر روز در سراسر جهان، مقادیر بسیار ریادی بیسکویت مخصوص بستنی ساندویچی تولید می‌شود. این بیسکویت‌ها مورد تقاضای اکثر شرکت‌های بخش کالاهای مصرفی با گردش سریع، مانند یونیلیور یا نستله است. بیسکویت برای بستنی چیست؟ بیسکویت و خرده بیسکویت از رایج ترین مواد اولیه برای بستنی هستند. فناوری های تولید مدرن به شما امکان می دهد طعم های زیادی از فرآورده های آردی ایجاد کنید. بیسکویت ها می توانند ساده، پفی، براونی با طعم های مختلف باشند. محبوب ترین طعم ها وانیلی و شکلاتی هستند، اما در حال حاضر طعم های دیگری مانند مغزدار، میوه ای، نارگیلی، چند غله، با کاکائوی سیاه، با کارامل نمکی و زنجبیل نیز وجود دارد. برای پخت بیسکویت نه تنها از آرد گندم بلکه از آرد چند غله نیز استفاده می شود. در خمیر تکه های کوچک میوه های شیرین شده، مغزهای مختلف، میوه های خشک و حتی دانه ها اضافه می شود. استفاده از دستورالعمل های اختصاصی نیز مستثنی نیست.