بیکینگ میکس

توضیحات: بیکینگ میکس"Neos Wheat" (TU 10.89.19-002-75315135-2021) - یک ترکیب چند جزئی آماده است که برای پخت انواع نان گندم با پوسته ترد و خرده های لطیف با ساختار متخلخل یکنواخت استفاده می شود و امکان تولید نان با فناوری تسریع شده را فراهم می کند. زمینه کاربرد: تولید انواع نان گندم، باگت، رول، خمیر هزارلا. مزایا: ثبات کیفیت محصول نهایی؛ راحتی در کاربرد؛ حجم خوب، ; ایجاد کشسانی خمیر. کاهش خرد شدن؛ کاهش هزینه های فناوری و تولید؛ افزایش سودآوری تولید خواص ارگانولپتیکی: ظاهر:مخلوط شل با گنجاندن اجزای دستور غذا رنگ : سفید سایه دار بو: عطر خاص به ترکیبات موجود در دستور غذا، بدون مواد خارجی، نه کپک زده، نه کپک زده. طعم: طعم ویژه به مواد تشکیل دهنده در فرمول، بدون تلخی یا طعم های اضافی دیگر دوز توصیه شده: 50٪ - 100٪ بسته بندی: کیسه کاغذی 25 کیلوگرمی چند لایه با آستر فیلم پلی اتیلن یا با آستر فیلم ماندگاری: 12 ماه شرایط نگهداری: در اتاق‌های تمیز، خشک، دارای تهویه مناسب و بدون آفات نگهداری نان، در دمای 5+ تا 25+ درجه سانتی‌گراد و رطوبت نسبی بیش از 75 درصد ماندگاری پس از باز کردن بسته بندی: در بسته بندی محکم در دمای 5+ تا 25+ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی هوا بیش از 75 درصد - در کل دوره ماندگاری کسر جرمی رطوبت به درصد: حداکثر 12 ناخالصی فلزی مغناطیسی: mg/kg: حداکثر3 بدون آلودگی به آفات نان عناصر سمی: سرب، mg/kg، حداکثر 0.5 آرسنیک، mg/kg،، حداکثر 0.2 کادمیوم، mg/kg،، حداکثر0.1 جیوه، mg/kg،،حداکثر 0.03 ارزش غذایی 100 گرم محصول: پروتئین: 12.0 گرم چربی ها: 1،6گرم کربوهیدرات، 72.0 گرم ارزش انرژی، kJ/kcal 350/1465

توضیحات

توضیحات: بیکینگ میکس"Neos Wheat" (TU 10.89.19-002-75315135-2021) - یک ترکیب چند جزئی آماده است که برای پخت انواع نان گندم با پوسته ترد و خرده های لطیف با ساختار متخلخل یکنواخت استفاده می شود و امکان تولید نان با فناوری تسریع شده را فراهم می کند. زمینه کاربرد: تولید انواع نان گندم، باگت، رول، خمیر هزارلا. مزایا: ثبات کیفیت محصول نهایی؛ راحتی در کاربرد؛ حجم خوب، ; ایجاد کشسانی خمیر. کاهش خرد شدن؛ کاهش هزینه های فناوری و تولید؛ افزایش سودآوری تولید خواص ارگانولپتیکی: ظاهر:مخلوط شل با گنجاندن اجزای دستور غذا رنگ : سفید سایه دار بو: عطر خاص به ترکیبات موجود در دستور غذا، بدون مواد خارجی، نه کپک زده، نه کپک زده. طعم: طعم ویژه به مواد تشکیل دهنده در فرمول، بدون تلخی یا طعم های اضافی دیگر دوز توصیه شده: 50٪ - 100٪ بسته بندی: کیسه کاغذی 25 کیلوگرمی چند لایه با آستر فیلم پلی اتیلن یا با آستر فیلم ماندگاری: 12 ماه شرایط نگهداری: در اتاق‌های تمیز، خشک، دارای تهویه مناسب و بدون آفات نگهداری نان، در دمای 5+ تا 25+ درجه سانتی‌گراد و رطوبت نسبی بیش از 75 درصد ماندگاری پس از باز کردن بسته بندی: در بسته بندی محکم در دمای 5+ تا 25+ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی هوا بیش از 75 درصد - در کل دوره ماندگاری کسر جرمی رطوبت به درصد: حداکثر 12 ناخالصی فلزی مغناطیسی: mg/kg: حداکثر3 بدون آلودگی به آفات نان عناصر سمی: سرب، mg/kg، حداکثر 0.5 آرسنیک، mg/kg،، حداکثر 0.2 کادمیوم، mg/kg،، حداکثر0.1 جیوه، mg/kg،،حداکثر 0.03 ارزش غذایی 100 گرم محصول: پروتئین: 12.0 گرم چربی ها: 1،6گرم کربوهیدرات، 72.0 گرم ارزش انرژی، kJ/kcal 350/1465