شرکت دراژه تنها تولیدکننده تافی غنیشده با باکتری پروبیوتیوک در ایران است. تافی مغزدار «المان » در پنج طعم «تروپی فروتی؛ میوههای استوایی»، «سامرفیلینگ؛ میوههای استوایی» ، «آناناس لیمو»، «توتی فروتی» و «گریپفروت» تولید و عرضه میشوند. حدود یک و نیم کیلوگرم از وزن بدن هر انسانی را باکتریها تشکیل میدهند. دستگاه گوارش همه ما بیش از 5۰۰ نوع باکتری را در خود جای داده است که به هضم و جذب غذا کمک میکنند. دستهای از باکتریهای درون بدن انسان به باکتریهای پروبیوتیک معروف هستند. تافی «المان » دارای ویژگیها و خواص بیشماری است که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد: کاهش نسبی فشار خون کاهش خطر ابتلا به سرطان کاهش کلسترول بد خون متعادلسازی متابولیسم بدن بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کاهش دوره نقاهت بیماریهای عفونی کاهش حمله عفونتها از قبیل سرما خوردگی ممانعت از رشد و فعالیت باکتریهای بیماریزای روده کمک به هضم غذا و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کاهش اختلالات روده پس از درمانهای آنتیبیوتیکی افزایش جمعیت باکتریهای مفید بدن در جهت بهبود سلامت جذب بیشتر مواد مغذی همانند آهن، کلسیم و تولید ویتامینهای K و B