شرکت تهران همبرگر فعالیت خود را از سال 1354 هجری شمسی در کلان شهر تهران آغاز نمود و پیش از انقلاب اولین گامها در جهت تولید صنعتی و انبوه برداشته شد.


در ادامه روند فعالیت شرکت و در راستای توسعه عملکرد خود در سال 1362 موفق به کسب مجوز لازم از وزارت صنایع و بهداشت گردید. شرکت ضمن توسعه فیزیکی و ارتقای کیفی محصولات خود موفق به کسب نشان استاندارد تشویقی از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران گردید.


شرکت تهران همبرگر در راستای ارتقا سطح ایمنی و بهداشت محصولات خود ،دستیابی به تضمین کیفیت و سلامت محصولات خود را از جمله اهداف کوتاه مدت خود قرار داده و در این چهارچوب در سال 1380 بعنوان اولین تولید کننده فرآورده های گوشتی خام منجمد در کشورموفق به دریافت گواهینامه HACCP از کشور آلمان گردید و در ادامه همین روند به منظور اعتلای کیفیت محصولات با بکارگیری سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001 کنترل و توسعه ویژگیهای کیفی و سیستم مدیریت شرکت را نظام مند نمود.


در نتیجه اقدامات صورت گرفته شرکت تهران همبرگر بعنوان واحد نمونه در سال 1384 از طرف موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران معرفی گردید.


این شرکت امروزه مفتخر است اعلام نماید که در تولید محصولات خود از تکنولوژی روز آمریکا و اروپا استفاده کرده و در جهت بروزرسانی و تحول در صنعت تولید همبرگر بعنوان پیشرو در حال دستیابی به اهداف خود می باشد.


همچنین شرکت در چهارچوب مشتری مداری ضمن پاسخگویی به نیازهای اساسی مشتریان (سلامت و کیفیت محصولات) در تلاش جهت پاسخگویی به خواستهای مشتریان بوده و بااصرار بر ارتقای کیفیت همچنان خود را بعنوان یکی از پیشگامان این صنعت مطرح نموده و امید است با بکارگیری سیستمهای کیفی بتواند به اهداف پیش بینی شده دست یابد.