چگونه نمک سفره معمولی را که اغلب "سم سفید" نامیده میشود، روی میز و در حین پخت و پز جایگزین کنیم؟ ما جایگزینهای نمک "نمک زندگی" را به شما معرفی میکنیم - یک جایگزین طبیعی و سالم برای نمک سفره. جایگزین نمک یا "نمک زندگی" چیست؟ جایگزین نمک یک محصول پیچیده است که در آن نمک غذایی معمول NaCl کمتر از یک چهارم حجم کل است. قسمت باقی مانده با نمک های منیزیم و پتاسیم مفیدتر برای بدن جایگزین می شود. علاوه بر این، جایگزین نمک، حاوی ادویه جات و چاشنی هایی است که خود اثر نمکی معمول را ایجاد می کنند. با استفاده از جایگزینهای نمک در پخت و پز، مصرف نمک سفره مضر برای بدن را به میزان قابل توجهی کاهش میدهید، مصرف منیزیم و پتاسیم را برای عملکرد طبیعی رگهای خونی و قلب افزایش میدهید و همچنین ویتامینها، آنتی اکسیدانها، آنزیمها، اسیدهای آمینه را از گیاهان و ادویههای تند دریافت میکنید. جایگزینهای نمک به طور کامل با هم ترکیب میشوند و طعم غذاهای آشنا را به روشی جدید آشکار میکنند. برای استفاده از جایگزینهای نمک، نیازی به تغییر ترجیحات غذایی و عادات آشپزی نیست. کدام جایگزین نمک را باید انتخاب کنم؟ بسته به زمان سال و نیاز فصلی بدن به اجزای مفید، چهار فرمولاسیون کمی متفاوت تهیه کردهایم: جایگزین نمک قرمز - ترکیب تونیک با کرفس، شنبلیله و زنجبیل جایگزین نمک زرد - تقویت کننده ایمنی با زردچوبه، زنجبیل، گشنیز. جایگزین نمک سبز با ریحان، پیازچه و مخلوطی از فلفلهای آسیاب شده - جبران کمبود ویتامینها سفید - جایگزین نمکی که از عفونت محافظت میکند. با ترکیب هویج وحشی، ترب کوهی، فلفل سفید. هر محصول با ترکیب خاصی از مخلوط ادویه جات و گیاهان متفاوت است که به بدن کمک می کند تا با زمان خاصی از سال سازگار شود. میتوانید دقیقاً به این تقسیم بندی پایبند باشید یا به طور دلخواه جایگزینهای نمک را جایگزین کنید: شما همچنان اثر مفید استفاده از آنها را تقریباً از همان ابتدا احساس خواهید کرد. علاوه بر این، هر یک از جایگزینهای نمک اثر درمانی خاصی دارند. علاوه بر جایگزینهای نمک فصلی، ترکیبات ویژه دیگری نیز توسعه دادهایم: با افزایش محتوای ید گیاهی، جایگزین نمک با کیتوسان - یک پایه طبیعی از پوسته خرچنگ و میگو که سموم را به طور کامل از بدن خارج میکند، فشار خون را نرمال میکند. سری ویژه نمکهای قزاقی "Lubo" و "Lubo-dorogo"، ساخته شده با استفاده از دستور العملهای سنتی قزاقی. جایگزینهای نمک "نمک زندگی" را میتوان و باید هم برای پخت و پز روزانه و هم در رژیمهای غذایی کم نمک یا بدون نمک استفاده کرد.