حلوا ارده بدون شکر فرآوردهایست که درآن بهجای شکر و گلوکز، از شیرینکنندههای طبیعی دیگر نظیر سوربیتول و مالتیتول که به قند میوهجات معروف هستند، استفاده میگردد که ضمن ایجاد بافتی مناسب و شیرینی ملایم و مطبوع، بهدلیل دارا بودن اندیس گلیسمی پایین، برای افراد دیابتیک نیز قابل استفاده است و موجب افزایش سریع قند خون نمیگردد و لذا حلوا ارده بدون شکر را می توان بهعنوان یک محصول مقوی و مغذی با حفظ تمام خواص مطلوب کنجد و قابل استفاده برای تمامی مصرف کنندگان از جمله افراد دیابتیک دانست.