حلوا ارده ساده

این فرآورده، از مخلوط کردن ارده با شیره حاصل از پخت شکر و گلوکز بدست می‌آید که پس از افزودن طعم دهنده‌هایی نظیر هل و وانیل، آن‌را کاملاً هم زده و سپس خنک نموده تا در نهایت یک بافت جامد با ظاهری نخ دار حاصل گردد. با توجه به اینکه حداقل 5۰ % وزن حلوا ارده را، ارده ( کنجد آسیاب شده) تشکیل می‌دهد، لذا تمامی خواص مطلوب این دانه روغنی، در این محصول نیز وجود دارد. این محصول، دارای نسبت متعارفی از هر سه نوع ماده انرژی‌زا شامل ترکیبات پروتئینی، چربی و کربوهیدراتی است و یک منبع غنی از انرژی محسوب می‌گردد.

توضیحات

این فرآورده، از مخلوط کردن ارده با شیره حاصل از پخت شکر و گلوکز بدست می‌آید که پس از افزودن طعم دهنده‌هایی نظیر هل و وانیل، آن‌را کاملاً هم زده و سپس خنک نموده تا در نهایت یک بافت جامد با ظاهری نخ دار حاصل گردد. با توجه به اینکه حداقل 5۰ % وزن حلوا ارده را، ارده ( کنجد آسیاب شده) تشکیل می‌دهد، لذا تمامی خواص مطلوب این دانه روغنی، در این محصول نیز وجود دارد. این محصول، دارای نسبت متعارفی از هر سه نوع ماده انرژی‌زا شامل ترکیبات پروتئینی، چربی و کربوهیدراتی است و یک منبع غنی از انرژی محسوب می‌گردد.