خرده بیسکویت با کاکائو با اندازه‌های مختلف (4۰26)

خرده بیسکویت تکه‌های خرد شده‌ای است که برای افزودن به محصولات لبنی، و همچنین پوره‌های میوه، سبزیجات و حتی گوشت مناسب است، البته به شرطی که رویه از بیسکویت‌های چند غله شیرین نشده تهیه شود. با این افزودنی، ارزش غذایی افزایش می‌یابد، تعادل صحیح کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها و پروتئین‌ها حفظ می‌شود و بافت محصول غلیظ‌تر می‌شود. خرده بیسکویت یک ماده اولیه مقرون به صرفه است که به شما امکان می‌دهد خط تولید خود را گسترش دهید و طعم محصول اصلی بدون تغییر فرمول و اضافه کردن طعم‌دهنده‌ها و رنگ‌ها به ترکیب، بهبود می‌یابد. خرده بیسکویت بسته به درجه خرد شدن به سه نوع تقسیم می‌شود: دانه‌ای: در این مخلوط ممکن است ذرات 2-5 میلی‌متری، ۰-1۰ میلی‌متری، 5-7 میلی‌متری وجود داشته باشد. پودر نرم: اندازه ذرات از 1 میلی‌متر تجاوز نمی‌کند. حبه‌ای: اندازه آنها بین 3-5 میلی‌ متر است. بسته به ترکیب بیسکویت، می‌توان انواع طعم‌دهنده‌های خرده را از هم تشخیص داد: خامه‌ای کلاسیک، موزی، کاکائویی، کرانبری، زنجبیلی، وانیلی، کدو حلوایی، تمشکی، چند غله و بادامی. طبق تکنولوژی پخت، مواد اولیه شامل خرده براونی، بیسکویت و خرده بیسکویت ساده (قندی) است. علاوه بر این، خرده بیسکویت از نظر ویژگی‌های اضافی نیز متفاوت است. برای مثال، می‌تواند ترد یا به خوبی پودری، محلول در مایعات یا با حفظ ساختار خود هنگام معرفی به ترکیب محصولات لبنی یا پوره‌های میوه و سبزیجات باشد. مزایای خرده بیسکویت: - افزایش جذابیت محصول برای مصرف کننده. - افزایش حاشیه سود محصول برای تولیدکننده. - تاپینگ (رویه) مقرون به صرفه. - یک ماده اولیه چند منظوره. - ارزش غذایی بالا. - تهیه شده از مواد اولیه طبیعی یا ارگانیک دارای گواهی. - صرفه‌جویی اضافی در حمل و نقل. - فرمول‌های استاندارد و سفارشی. - قابلیت بسته‌بندی مستقیم در تاپینگ‌ها یا محفظه‌های دو قلو. - انواع خواصی که در خرده بیسکویت قابل اجرا است - تردی، قابلیت حل شدن، حفظ ساختار. - شما می‌توانید تاپینگ را از بیسکویت‌های بدون گلوتن یا بیسکویت‌های بدون شکر درست کنید. - محصولات دارای خرده بیسکویت برای کودکان، میان‌وعده‌های سالم و وعده‌های غذایی کامل برای کودکان هستند.

توضیحات

خرده بیسکویت تکه‌های خرد شده‌ای است که برای افزودن به محصولات لبنی، و همچنین پوره‌های میوه، سبزیجات و حتی گوشت مناسب است، البته به شرطی که رویه از بیسکویت‌های چند غله شیرین نشده تهیه شود. با این افزودنی، ارزش غذایی افزایش می‌یابد، تعادل صحیح کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها و پروتئین‌ها حفظ می‌شود و بافت محصول غلیظ‌تر می‌شود. خرده بیسکویت یک ماده اولیه مقرون به صرفه است که به شما امکان می‌دهد خط تولید خود را گسترش دهید و طعم محصول اصلی بدون تغییر فرمول و اضافه کردن طعم‌دهنده‌ها و رنگ‌ها به ترکیب، بهبود می‌یابد. خرده بیسکویت بسته به درجه خرد شدن به سه نوع تقسیم می‌شود: دانه‌ای: در این مخلوط ممکن است ذرات 2-5 میلی‌متری، ۰-1۰ میلی‌متری، 5-7 میلی‌متری وجود داشته باشد. پودر نرم: اندازه ذرات از 1 میلی‌متر تجاوز نمی‌کند. حبه‌ای: اندازه آنها بین 3-5 میلی‌ متر است. بسته به ترکیب بیسکویت، می‌توان انواع طعم‌دهنده‌های خرده را از هم تشخیص داد: خامه‌ای کلاسیک، موزی، کاکائویی، کرانبری، زنجبیلی، وانیلی، کدو حلوایی، تمشکی، چند غله و بادامی. طبق تکنولوژی پخت، مواد اولیه شامل خرده براونی، بیسکویت و خرده بیسکویت ساده (قندی) است. علاوه بر این، خرده بیسکویت از نظر ویژگی‌های اضافی نیز متفاوت است. برای مثال، می‌تواند ترد یا به خوبی پودری، محلول در مایعات یا با حفظ ساختار خود هنگام معرفی به ترکیب محصولات لبنی یا پوره‌های میوه و سبزیجات باشد. مزایای خرده بیسکویت: - افزایش جذابیت محصول برای مصرف کننده. - افزایش حاشیه سود محصول برای تولیدکننده. - تاپینگ (رویه) مقرون به صرفه. - یک ماده اولیه چند منظوره. - ارزش غذایی بالا. - تهیه شده از مواد اولیه طبیعی یا ارگانیک دارای گواهی. - صرفه‌جویی اضافی در حمل و نقل. - فرمول‌های استاندارد و سفارشی. - قابلیت بسته‌بندی مستقیم در تاپینگ‌ها یا محفظه‌های دو قلو. - انواع خواصی که در خرده بیسکویت قابل اجرا است - تردی، قابلیت حل شدن، حفظ ساختار. - شما می‌توانید تاپینگ را از بیسکویت‌های بدون گلوتن یا بیسکویت‌های بدون شکر درست کنید. - محصولات دارای خرده بیسکویت برای کودکان، میان‌وعده‌های سالم و وعده‌های غذایی کامل برای کودکان هستند.