خط شوکوپای جهت تولید کیک گرد که بین آنها کرم دیپازیت گردیده طراحی مشود اساس سیستم آن میکس مواد اولیه انتقال به توربو میکسر جهت هوادهی و انتقال مواد هموژنیز شده توسط لوله و اتصالات به سیستم دیپازیتور می باشد که دیپازیتور کیک های گرد را مستقیما روی باند دیپازیت کرده و محصول پس از خنک شدن به مرحله بعد که دیپازیت کرم روی کیک های گرد به صورت یک در میان می شود و محصول باکرم یک در میان روی هم گذاشته می شود تا شکوپای شکل گیرد این خط قابلیت اتصال به دستگاه روکش شکلات جهت تولید شوکوپای با روکش شکلاتی را دارد