خمیر مایه

زمینه کاربرد: برای تولید انواع نان گندم و کلوچه. شرح: "کمپلکس گندم" (TU 10.61. 24-007-17683026-2019) یک بهبود دهنده پودری بسیار موثر (بر اساس استارتر طبیعی) برای تولید نان و محصولات نانوایی از گندم و مخلوطی از آرد گندم و چاودار با پخت متوسط و کاهش یافته است (گلوتن بسیار کشش پذیر)؛ برای بهبود خواص ساختاری و مکانیکی خمیر، حفظ طراوت نان و محصولات نانوایی، به ویژه محصولاتی که در معرض انجماد هستند؛ طراحی شده است. روش استفاده: با آرد مخلوط کرده و داخل خمیر میریزیم. دوز توصیه شده: 1.0 - 4.0 درصد وزن آرد *مقدار مصرف بستگی به طرز تهیه خمیر و کیفیت آرد دارد. مزایا: - محصول کاملا طبیعی؛ - به افزایش عملکرد خمیر کمک می کند؛ - خرد شدن خرده را کاهش می دهد. - کشسانی نان را بهبود می بخشد. - طراوت و تازگی محصولات نهایی را طولانی می کند.

توضیحات

زمینه کاربرد: برای تولید انواع نان گندم و کلوچه. شرح: "کمپلکس گندم" (TU 10.61. 24-007-17683026-2019) یک بهبود دهنده پودری بسیار موثر (بر اساس استارتر طبیعی) برای تولید نان و محصولات نانوایی از گندم و مخلوطی از آرد گندم و چاودار با پخت متوسط و کاهش یافته است (گلوتن بسیار کشش پذیر)؛ برای بهبود خواص ساختاری و مکانیکی خمیر، حفظ طراوت نان و محصولات نانوایی، به ویژه محصولاتی که در معرض انجماد هستند؛ طراحی شده است. روش استفاده: با آرد مخلوط کرده و داخل خمیر میریزیم. دوز توصیه شده: 1.0 - 4.0 درصد وزن آرد *مقدار مصرف بستگی به طرز تهیه خمیر و کیفیت آرد دارد. مزایا: - محصول کاملا طبیعی؛ - به افزایش عملکرد خمیر کمک می کند؛ - خرد شدن خرده را کاهش می دهد. - کشسانی نان را بهبود می بخشد. - طراوت و تازگی محصولات نهایی را طولانی می کند.