خمیر پیراشکی

برند: صنایع غذایی رشد نوع: پودر خمیر پودر خمیر: پودر خمیر پیراشکی وزن: 5۰۰ گرم تعداد در کارتن: 12 ترکیبات: آرد گندم, بهبود دهنده نان, بیکینگ پودر, خمیر مایه, شکر, نمک طعام مجوز | استاندارد: استاندارد ملی, Halal World, ISO 22000 | ics Group, ISO 9001 | ics Group, سازمان غذا و دارو 36/ظ/1014 ارزش غذایی برای یک عدد نان پیراشکی پخته شده- 5۰ گرم انرژی = 165 کیلوکالری چربی = 5.5 گرم کربو هیدرات = 24 گرم پروتئین = 4.8 گرم مواد لازم: آب ولرم = 25۰ گرم (1 و 1/4 پیمانه) روغن = 65 گرم (1/3 پیمانه) خمیر پیراشکی نکته : در صورت زیاد نشدن حجم خمیر، یا در صورتی که خمیر به راحتی کف قالب پهن نمی شود، زمان بیشتری را برای ور آمدن به خمیر بدهید و همچنین محل تخمیر را گرمتر کنید. – خمیر را با وردنه پهن کنید تا ضخامت آن حدود 3 میلی متر شود و با قالب گرد کوچک آنرا قالب بزنید. همچنین می توانید گلوله هایی به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و آنرا کف دستتان به شکل دایره با ضخامت حدود 3 میلی متر پهن کنید. نکته: اگر خمیر به راحتی پهن نشد یا چسبنده بود، کمی آرد روی خمیر بپاشید. البته افزودن زیاد آرد، تردی و لطافت نان را از بین می برد. – یک قاشق از مواد پیراشکی، وسط خمیرهای پهن شده بریزید و لبه های خمیر را کاملا به هم بچسبانید. سپس در روغن فراوان و کاملا داغ با شعله متوسط سرخ نمایید. نکته: اگر حین سرخ شدن دهانه ی پیراشکی باز می شود، لبه های خمیر را با دست خیس به هم بچسبانید. پیشنهاد: می توانید پیراشکی ها را به جای سرخ کردن، در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد طبخ نمایید. برای طبخ در فر، بعد از ریختن مواد داخل پیراشکی، یک کیسه پلاستیکی روی آنها قرار دهید و اجازه دهید خمیرها 10 تا 15 دقیقه استراحت کنند تا مجددا کمی ور بیایند. سپس در فر قرار دهید تا روی آنها طلایی شود. ویژگی: خمیر ور آمده را می توان داخل یک کیسه در فریزر نگهداری کرد و بعدا موقع استفاده، کمی آرد به آن پاشیده و استفاده نمود. مواد لازم: آب ولرم = 250 گرم (1 و 1/4 پیمانه) روغن = 65 گرم (1/3 پیمانه) روش تهیه: – آب را کمی حرارت دهید تا ولرم شود. مراقب باشید که آب خیلی گرم نشود. بسته خمیر مایه را در ظرفی ریخته و با یک پیمانه از آب ولرم مخلوط کنید. – پودر خمیر پیراشکی رشد را در یک ظرف بریزید. مخلوط خمیر مایه و آب را به آن اضافه کنید و کمی با قاشق مخلوط نمایید. روغن را هم اضافه کنید و کمی مخلوط کنید. یک چهارم پیمانه آب باقی مانده را کم کم اضافه نمایید، تا اندازه ای که خمیر حاصل نه خیلی سفت باشد و نه آنقدر نرم که به دست بچسبد. (ممکن است همه آب مورد نیاز نباشد). به خوبی ورز دهید تا خمیر لطیف و یکنواختی بدست آید. – داخل ظرفی را با مقدار بسیار کمی روغن چرب کنید. خمیر را در ظرف گذاشته و روی آنرا با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید. یک حوله مرطوب روی آن بیندازید و آن را به مدت 1 تا 2 ساعت در محلی گرم ( 30 تا 35 درجه سانتی گراد) قرار دهید تا کاملا تخمیر شده و ور بیاید و حجم آن زیاد شود

توضیحات

برند: صنایع غذایی رشد نوع: پودر خمیر پودر خمیر: پودر خمیر پیراشکی وزن: 5۰۰ گرم تعداد در کارتن: 12 ترکیبات: آرد گندم, بهبود دهنده نان, بیکینگ پودر, خمیر مایه, شکر, نمک طعام مجوز | استاندارد: استاندارد ملی, Halal World, ISO 22000 | ics Group, ISO 9001 | ics Group, سازمان غذا و دارو 36/ظ/1014 ارزش غذایی برای یک عدد نان پیراشکی پخته شده- 5۰ گرم انرژی = 165 کیلوکالری چربی = 5.5 گرم کربو هیدرات = 24 گرم پروتئین = 4.8 گرم مواد لازم: آب ولرم = 25۰ گرم (1 و 1/4 پیمانه) روغن = 65 گرم (1/3 پیمانه) خمیر پیراشکی نکته : در صورت زیاد نشدن حجم خمیر، یا در صورتی که خمیر به راحتی کف قالب پهن نمی شود، زمان بیشتری را برای ور آمدن به خمیر بدهید و همچنین محل تخمیر را گرمتر کنید. – خمیر را با وردنه پهن کنید تا ضخامت آن حدود 3 میلی متر شود و با قالب گرد کوچک آنرا قالب بزنید. همچنین می توانید گلوله هایی به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و آنرا کف دستتان به شکل دایره با ضخامت حدود 3 میلی متر پهن کنید. نکته: اگر خمیر به راحتی پهن نشد یا چسبنده بود، کمی آرد روی خمیر بپاشید. البته افزودن زیاد آرد، تردی و لطافت نان را از بین می برد. – یک قاشق از مواد پیراشکی، وسط خمیرهای پهن شده بریزید و لبه های خمیر را کاملا به هم بچسبانید. سپس در روغن فراوان و کاملا داغ با شعله متوسط سرخ نمایید. نکته: اگر حین سرخ شدن دهانه ی پیراشکی باز می شود، لبه های خمیر را با دست خیس به هم بچسبانید. پیشنهاد: می توانید پیراشکی ها را به جای سرخ کردن، در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد طبخ نمایید. برای طبخ در فر، بعد از ریختن مواد داخل پیراشکی، یک کیسه پلاستیکی روی آنها قرار دهید و اجازه دهید خمیرها 10 تا 15 دقیقه استراحت کنند تا مجددا کمی ور بیایند. سپس در فر قرار دهید تا روی آنها طلایی شود. ویژگی: خمیر ور آمده را می توان داخل یک کیسه در فریزر نگهداری کرد و بعدا موقع استفاده، کمی آرد به آن پاشیده و استفاده نمود. مواد لازم: آب ولرم = 250 گرم (1 و 1/4 پیمانه) روغن = 65 گرم (1/3 پیمانه) روش تهیه: – آب را کمی حرارت دهید تا ولرم شود. مراقب باشید که آب خیلی گرم نشود. بسته خمیر مایه را در ظرفی ریخته و با یک پیمانه از آب ولرم مخلوط کنید. – پودر خمیر پیراشکی رشد را در یک ظرف بریزید. مخلوط خمیر مایه و آب را به آن اضافه کنید و کمی با قاشق مخلوط نمایید. روغن را هم اضافه کنید و کمی مخلوط کنید. یک چهارم پیمانه آب باقی مانده را کم کم اضافه نمایید، تا اندازه ای که خمیر حاصل نه خیلی سفت باشد و نه آنقدر نرم که به دست بچسبد. (ممکن است همه آب مورد نیاز نباشد). به خوبی ورز دهید تا خمیر لطیف و یکنواختی بدست آید. – داخل ظرفی را با مقدار بسیار کمی روغن چرب کنید. خمیر را در ظرف گذاشته و روی آنرا با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید. یک حوله مرطوب روی آن بیندازید و آن را به مدت 1 تا 2 ساعت در محلی گرم ( 30 تا 35 درجه سانتی گراد) قرار دهید تا کاملا تخمیر شده و ور بیاید و حجم آن زیاد شود