محتویات : لوبیا قرمز ، سبزیجات سرخ شده ، روغن گیاهی ، آب لیمو ، پیاز ، لیمو ، نمک و ادویه جات مخصوص قرمهسبزی یا قُورمهسبزی از نامیترین و مردم پسندترین خورشهای ایرانیان و یکی از خوراکهای ملی ایران است. این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر – زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار میرود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی) و گوشت قرمز پخته میشود. مزهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه میافزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش میدهد. برای جا افتادن قرمه سبزی زمان زیادی نیاز است. مشخصات محصول: وزن 450 گرم انرژی 154.53 کیلو کالری پروتئین 5.59 گرم کربوهیدرات 9 گرم چربی 11 گرم