دسر پاناکوتا

برای تهیه دسر پاناکوتا، بیشتر از 5۰٪ شیر تازه و خامه تازه گاو استفاده می‌شود. این دسر نه تنها در ایتالیا، بلکه در سراسر قاره اروپا و آمریکا جزو دسرهای محبوب قرار دارد. این دسر زمانی به‌ دست آمد که چوپان‌های کوه‌پایه‌های پپه مننته ایتالیا، شیر گاوهایشان را می‌دوشیدند و می‌گذاشتند خامه آن سفت شود. با گذشت سال‌ها، طعم خوش و ملایم این میان‌وعده روستایی، آن را به یک دسر کامل تبدیل کرد. با اضافه شدن میوه و سس کارامل و شکلات و قهوه، پاناکوتا به یک دسر کامل تبدیل شد. دسر پاناکوتا از شیر، خامه و کاراگینان تشکیل شده است. کاراگینان استفاده شده در این محصول، عصاره ژلاتینی طبیعی گیاهی است که از آن برای تشکیل بافت منسجم و ژله‌ای پاناکوتا استفاده می‌شود.دسر پاناکوتا در بسته‌بندی‌های شکیل و با استفاده از بهترین مواد اولیه، اکنون از همیشه بهتر و آماده‌تر در اختیار علاقه‌مندان قرار دارد و از خانه تا قنادی در شکل و شیوه‌های مختلف می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد. دسر پاناکوتا نیازی به آماده شدن ندارد و پس از بازکردن قابل استفاده و سرو است. علاوه بر این، این دسر قابلیت ترکیب شدن با انواع طعم‌های قهوه، شکلات، انواع میوه و شربت‌ها را دارد. مواد تشکیل‌دهنده شیر پس چرخ، خامه، شکر، نشاسته، اسانس وانیل، استابیلایزر E 412 ،E 4۰7، رنگ بتاکاروتن انرژی 174 ماده خشک 31 پروتئین 0 چربی 10 مقدار 1۰۰۰ سی‌سی ماندگاری 6 ماه خارج یخچال

توضیحات

برای تهیه دسر پاناکوتا، بیشتر از 5۰٪ شیر تازه و خامه تازه گاو استفاده می‌شود. این دسر نه تنها در ایتالیا، بلکه در سراسر قاره اروپا و آمریکا جزو دسرهای محبوب قرار دارد. این دسر زمانی به‌ دست آمد که چوپان‌های کوه‌پایه‌های پپه مننته ایتالیا، شیر گاوهایشان را می‌دوشیدند و می‌گذاشتند خامه آن سفت شود. با گذشت سال‌ها، طعم خوش و ملایم این میان‌وعده روستایی، آن را به یک دسر کامل تبدیل کرد. با اضافه شدن میوه و سس کارامل و شکلات و قهوه، پاناکوتا به یک دسر کامل تبدیل شد. دسر پاناکوتا از شیر، خامه و کاراگینان تشکیل شده است. کاراگینان استفاده شده در این محصول، عصاره ژلاتینی طبیعی گیاهی است که از آن برای تشکیل بافت منسجم و ژله‌ای پاناکوتا استفاده می‌شود.دسر پاناکوتا در بسته‌بندی‌های شکیل و با استفاده از بهترین مواد اولیه، اکنون از همیشه بهتر و آماده‌تر در اختیار علاقه‌مندان قرار دارد و از خانه تا قنادی در شکل و شیوه‌های مختلف می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد. دسر پاناکوتا نیازی به آماده شدن ندارد و پس از بازکردن قابل استفاده و سرو است. علاوه بر این، این دسر قابلیت ترکیب شدن با انواع طعم‌های قهوه، شکلات، انواع میوه و شربت‌ها را دارد. مواد تشکیل‌دهنده شیر پس چرخ، خامه، شکر، نشاسته، اسانس وانیل، استابیلایزر E 412 ،E 4۰7، رنگ بتاکاروتن انرژی 174 ماده خشک 31 پروتئین 0 چربی 10 مقدار 1۰۰۰ سی‌سی ماندگاری 6 ماه خارج یخچال