پاناکوتا دسری ایتالیایی و معنای آن خامه پخته شده است. این دسر ایتالیایی زمانی بدست آمد که چوپانهای کوهپایههای پیه مونته (Piedmont) ایتالیا شیر گاوهایشان را دوشیده و میگذاشتند خامه آن سفت شود. طی گذشت سالیان، طبع ملایم و خوشطعم این میان وعده روستایی، آن را به یک دسر کامل تبدیل کرد. مردم سرتاسر دنیا آن را بهمراه سس کارامل، میوه، شکلات و قهوه میل میکنند. این محصول نیازی به آماده سازی ندارد و پس از باز کردن آماده سرو است. بعنوان ماده اولیه در تهیه انواع دسر و کیک قابل استفاده است. طعم ملایم آن قابلیت ترکیب با طعمهای مختلفی مانند قهوه، شکلات، انواع میوه، شربتها و ... را دارد، لذا میتوان آن را به تنهایی یا با انواع طعمها مصرف کرد. بافت این دسر بگونهایست که پس از ذوب شدن، دوباره بخوبی بسته میشود و همین امر باعث شده بتوان از آن در قالبهای کوچکتر دسر جهت پذیرایی در میهمانیها استفاده کرد. انرژی 174 ماده خشک 31 پروتئین 0 چربی 10 مقدار 1 لیتری ماندگاری 6 ماه بیرون از یخچال و 3 روز پس از باز شدن