دیپ پنیر پارمسان (سس)

پنیر پروسس (دیپ پنیر) یک محصول لبنی است که بر خلاف پنیر معمولی مستقیماً از شیر تهیه نمی شود ، بلکه در نتیجه مخلوط نمودن یک یا بیش از یک نوع پنیر معمولی (رسیده و تازه) همراه با سایر اجزاء لبنی یا غیر لبنی و سپس تبدیل به یک مخلوط ذوب شده هموژن ، صاف و نرم با استفاده از حرارت، اعمال برش و نمک های امولسیون کننده تولید میشود. پنیر پروسس (دیپ پنیر) ، به علت حرارتی که در هنگام پخت می بیند ، از لحاظ بهداشتی پنیر مطمئن تری می باشد. این محصول بر خلاف سس ها که اغلب چربی گیاهی دارند ، از ترکیبات لبنی ساخته شده است. دیپ پنیر را میتوان روی سیب زمینی سرخ کرده ، داخل ساندویچ ، در مایه اسپاگتی و ماکارونی استفاده نمود. همچنین با توجه به غلظت این محصول میتوان از آن در کنار غذا استفاده کنید. وزن: 500 گرم نوع بسته بندی: کارتن تعداد در کارتن: 6 ماندگاری: 4 ماه در شرایط یخچالی وزن: 100 گرم نوع بسته بندی: کارتن تعداد در کارتن: 24 ماندگاری: 4 ماه در شرایط یخچالی

توضیحات

پنیر پروسس (دیپ پنیر) یک محصول لبنی است که بر خلاف پنیر معمولی مستقیماً از شیر تهیه نمی شود ، بلکه در نتیجه مخلوط نمودن یک یا بیش از یک نوع پنیر معمولی (رسیده و تازه) همراه با سایر اجزاء لبنی یا غیر لبنی و سپس تبدیل به یک مخلوط ذوب شده هموژن ، صاف و نرم با استفاده از حرارت، اعمال برش و نمک های امولسیون کننده تولید میشود. پنیر پروسس (دیپ پنیر) ، به علت حرارتی که در هنگام پخت می بیند ، از لحاظ بهداشتی پنیر مطمئن تری می باشد. این محصول بر خلاف سس ها که اغلب چربی گیاهی دارند ، از ترکیبات لبنی ساخته شده است. دیپ پنیر را میتوان روی سیب زمینی سرخ کرده ، داخل ساندویچ ، در مایه اسپاگتی و ماکارونی استفاده نمود. همچنین با توجه به غلظت این محصول میتوان از آن در کنار غذا استفاده کنید. وزن: 500 گرم نوع بسته بندی: کارتن تعداد در کارتن: 6 ماندگاری: 4 ماه در شرایط یخچالی وزن: 100 گرم نوع بسته بندی: کارتن تعداد در کارتن: 24 ماندگاری: 4 ماه در شرایط یخچالی