پنیر پروسس (دیپ پنیر) یک محصول لبنی است که بر خلاف پنیر معمولی مستقیماً از شیر تهیه نمیشود، بلکه در نتیجه مخلوط نمودن یک یا بیش از یک نوع پنیر معمولی (رسیده و تازه) همراه با سایر اجزاء لبنی یا غیر لبنی و سپس تبدیل به یک مخلوط ذوب شده هموژن ، صاف و نرم با استفاده از حرارت، اعمال برش و نمک های امولسیون کننده تولید میشود. پنیر پروسس (دیپ پنیر) ، به علت حرارتی که در هنگام پخت می بیند ، از لحاظ بهداشتی پنیر مطمئن تری می باشد. این محصول بر خلاف سس ها که اغلب چربی گیاهی دارند، از ترکیبات لبنی ساخته شده است. دیپ پنیر را میتوان روی سیب زمینی سرخ کرده ، داخل ساندویچ ، در مایه اسپاگتی و ماکارونی استفاده نمود . همچنین با توجه به غلظت این محصول میتوان از آن در کنار غذا استفاده کنید. در این محصول از پنیر طبیعی و رسیده گودا استفاده شده است. جهت ذوب دیپ پنیر از دمای ملایم و حرارت غیر مستقیم استفاده می شود. وزن: 500 گرم نوع بسته بندی : کارتن تعداد در کارتن: 6 ماندگاری:4 ماه در شرایط یخچالی وزن: 100 گرم نوع بسته بندی : کارتن تعداد در کارتن:24 ماندگاری:4 ماه در شرایط یخچالی