رب گوجه‌فرنگی

رب گوجه‌فرنگی خمیری غلیظ است که در آشپزی در آن استفاده می‌شود. برای درست کردن رب گوجه‌فرنگی بعد از گرفتن دانه‌ها و پوست گوجه‌ها آن‌ها را برای چندین ساعت تحت فشار می‌پزند. سپس از غلظت آن کم کرده و دوباره محصول را می‌پزند تا یک کنستانتره غنی بدست بیاید. در مقابل پوره گوجه‌فرنگی شامل گوجه فرنگی پخته شده است که ماندگاری‌اش بین رب گوجه‌فرنگی و گوجه فرنگی خرد شده قرار می‌گیرد. شرکت دشت مرغاب مفتخر به تولید انواع رب گوجه به صورت کنسرو و شیشه ایی می باشد محتویات : آب گوجه غلیظ شده ، نمک ، بریکس حداقل 27% ، نمک حداکثر 2% مشخصات محصول: وزن: 725 گرم انرژی: 91 کیلو کالری پروتئین: 6.46 گرم کربوهیدرات: 15.8 گرم چربی: 0.2 گرم فیبر 3.7 گرم سدیم 26 میلی گرم

توضیحات

رب گوجه‌فرنگی خمیری غلیظ است که در آشپزی در آن استفاده می‌شود. برای درست کردن رب گوجه‌فرنگی بعد از گرفتن دانه‌ها و پوست گوجه‌ها آن‌ها را برای چندین ساعت تحت فشار می‌پزند. سپس از غلظت آن کم کرده و دوباره محصول را می‌پزند تا یک کنستانتره غنی بدست بیاید. در مقابل پوره گوجه‌فرنگی شامل گوجه فرنگی پخته شده است که ماندگاری‌اش بین رب گوجه‌فرنگی و گوجه فرنگی خرد شده قرار می‌گیرد. شرکت دشت مرغاب مفتخر به تولید انواع رب گوجه به صورت کنسرو و شیشه ایی می باشد محتویات : آب گوجه غلیظ شده ، نمک ، بریکس حداقل 27% ، نمک حداکثر 2% مشخصات محصول: وزن: 725 گرم انرژی: 91 کیلو کالری پروتئین: 6.46 گرم کربوهیدرات: 15.8 گرم چربی: 0.2 گرم فیبر 3.7 گرم سدیم 26 میلی گرم