روغن مریم آفتابگردان به طور طبیعی فاقد اسیدهای چرب غیرطبیعی (اسید چرب ترانس) می باشد . با استفاده از روغن مریم چربی های ضروری را به بدن کودکان و نوجوانان برسانید . روغن آفتابگردان از دانه های گل آفتابگردان به روش فشار مکانیکی با توسط حلال به دست می آید . دانه های آفتابگردان یکی از پرارزش ترین دانه های روغنی می باشد . این دانه روغنی ابتدا از راه اسپانیا به اروپا رفت و در آن جا به عنوان یک گیاه زینتی رونق بسیار یافت و در شرق اروپا به عنوان یک دانه روغنی تثبیت شد . در سال های 40-1830 این دانه روغنی از هلند به روسیه برده شد و کشت تجاری آن آغاز شد . روغن آفتابگردان یکی از سالم ترین روغن های نباتی بوده و دارای مصارف گوناگونی می باشد . رنگ زرد و روشن و شفاف و طعم مطلوب ، روغن آفتابگردان را روغنی مناسب جهت استفاده در سس های سالاد و محصولات نانوایی و طباخی کرده است . روغن آفتابگردان منبع خوبی از ویتامیت E (آلفا – توکوفرول) است . آلفاتوکوفرول در حدود 90 درصد کل توکوفرول های این روغن را تشکیل می دهد . روغن آفتابگردان دارای بالاترین مقدار آلفاتوکوفرول در بین روغن های خوراکی معمول است . نکات تغذیه ای برای یک قاشق غذاخوری (14 گرم) مقدار انرژی --------------------------------------------------- 128 کیلو کالری حد اکثر اسیدهای چرب اشباع ----------------------------------- 14/2 گرم حداقل اسید اولئیک (امگا 9) -------------------------------------- 82/1 گرم حداقل اسید لینولئیک (امگا 6) ------------------------------------- 6/5 گرم حداکثر اسید لینولنیک (امگا 3) ------------------------------------ 02/0 گرم کلسترول ------------------------------------------------------------------ 0 گرم سدیم ---------------------------------------------------------------------- 0 گرم کربوهیدرات ---------------------------------------------------------------- 0 گرم پروتئین --------------------------------------------------------------------- 0 گرم