روغن خوراکی مایع ذرت

روغن ذرت مریم بدون کلسترول بوده و کلسترول خوب را افزایش و کلسترول بد را کاهش می دهد . به دلیل فرآیند تصفیه مناسب دو ماده بتاکاروتن (منبع ویتامین A ) و آلفاتوکوفرول (منبع ویتامین E ) در این روغن به مقدار مناسب وجود دارد . ذرت گیاهی از خانواده گیاهان علفی بوده و احتمالاً قدیمی ترین غله کشت شده در آمریکا می باشد . مکزیک مبدأ احتمالی این گیاه و تاریخ استفاده از آن 5000 سال قبل از میلاد می باشد . تولید ذرت در درجه اول به منظور تهیه نشاسته و پروتئین موجود در آن (به ترتیب 78 – 61 درصد و 12– 6 درصد) می باشد . روغن فقط حدود 7/5 – 3/1 درصد مغز دانه را تشکیل می دهد . روغن ذرت دارای اسید لینولنیک پایین می باشد بنابراین علیرغم مقدار زیاد اسیدهای چرب غیراشباع روغن ذرت طبیعی دارای پایداری مناسبی می باشد و برای بسیاری از مصارف از جمله سرخ کردن های سطحی مناسب می باشد . دلیل دیگر پایداری خوب روغن ذرت مقدار زیاد مواد ضد اکسیداسیون طبیعی موجود در آن ، نظیر اسید فرولیک و توکوفرول ها می باشد . از نظر کل توکوفرول ها روغن ذرت پس از روغن جوانه گندم در مقام دوم قرار دارد . نکات تغذیه ای برای یک قاشق غذاخوری (14 گرم) مقدار انرژی ------------------------------------------------- 128 کیلو کالری حد اکثر اسیدهای چرب اشباع ----------------------------------- 8/2 گرم حداقل اسید اولئیک (امگا 9) -------------------------------------- 8/2 گرم حداقل اسید لینولئیک (امگا 6) ------------------------------------ 5/5 گرم حداکثر اسید لینولنیک (امگا 3) ---------------------------------- 07/0 گرم کلسترول ---------------------------------------------------------------- 0 گرم سدیم -------------------------------------------------------------------- 0 گرم کربوهیدرات -------------------------------------------------------------- 0 گرم پروتئین ------------------------------------------------------------------- 0 گرم

توضیحات

روغن ذرت مریم بدون کلسترول بوده و کلسترول خوب را افزایش و کلسترول بد را کاهش می دهد . به دلیل فرآیند تصفیه مناسب دو ماده بتاکاروتن (منبع ویتامین A ) و آلفاتوکوفرول (منبع ویتامین E ) در این روغن به مقدار مناسب وجود دارد . ذرت گیاهی از خانواده گیاهان علفی بوده و احتمالاً قدیمی ترین غله کشت شده در آمریکا می باشد . مکزیک مبدأ احتمالی این گیاه و تاریخ استفاده از آن 5000 سال قبل از میلاد می باشد . تولید ذرت در درجه اول به منظور تهیه نشاسته و پروتئین موجود در آن (به ترتیب 78 – 61 درصد و 12– 6 درصد) می باشد . روغن فقط حدود 7/5 – 3/1 درصد مغز دانه را تشکیل می دهد . روغن ذرت دارای اسید لینولنیک پایین می باشد بنابراین علیرغم مقدار زیاد اسیدهای چرب غیراشباع روغن ذرت طبیعی دارای پایداری مناسبی می باشد و برای بسیاری از مصارف از جمله سرخ کردن های سطحی مناسب می باشد . دلیل دیگر پایداری خوب روغن ذرت مقدار زیاد مواد ضد اکسیداسیون طبیعی موجود در آن ، نظیر اسید فرولیک و توکوفرول ها می باشد . از نظر کل توکوفرول ها روغن ذرت پس از روغن جوانه گندم در مقام دوم قرار دارد . نکات تغذیه ای برای یک قاشق غذاخوری (14 گرم) مقدار انرژی ------------------------------------------------- 128 کیلو کالری حد اکثر اسیدهای چرب اشباع ----------------------------------- 8/2 گرم حداقل اسید اولئیک (امگا 9) -------------------------------------- 8/2 گرم حداقل اسید لینولئیک (امگا 6) ------------------------------------ 5/5 گرم حداکثر اسید لینولنیک (امگا 3) ---------------------------------- 07/0 گرم کلسترول ---------------------------------------------------------------- 0 گرم سدیم -------------------------------------------------------------------- 0 گرم کربوهیدرات -------------------------------------------------------------- 0 گرم پروتئین ------------------------------------------------------------------- 0 گرم